Vă e dor de muzica anilor 90?

Cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, hiturile care te-au facut sa dansezi si pe care le-ai ascultat la radio in anii 90, se aud live pe scena Salii Polivalente din Bucuresti in cadrul unui show in premiera: ”I Love the 90’s”. Delia si Animal X vor urca pe scena alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S vor sustine un mega-spectacol LIVE, a carui gazda va fi George Vintila.

 

 

Organizatorii promit o seara incendiara, care va transforma Sala Polivalenta intr-un urias ring de dans, animat de lumini si lasere dar si de concursuri cu premii surpriza.

”Chiar daca este un eveniment cu o reteta europeana, nu poate fi naturalizat decat daca ii adaugam si cateva ingrediente romanesti! Dintre trupele de succes de la sfarsitul anilor 90, Delia si animal X au fost preferatii nostri pentru aceasta editie! Speram ca la editiile urmatoare sa atragem mai multi dintre cei care erau in topuri in acea perioada”, declara anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.

London Beat si-au inceput cariera in Olanda, odata cu succesul piesei „There’s a Beat Going On”. Cel mai mare hit, „I’ve Been Thinking about You“ a ajuns pe locul 1 in Billboard Hot 100 si in topurile Hot Dance Music/Club Play in 1991. No Mercy au debutat in 1996 cu un album care a dat doua hituri de Top Billboard: ”Where Do You Go” (locul 5) si ”Please Don t Go” (locul 21). Cu remake-ul lor dupa piesa “Kiss You all Over“ au ocupat locul 1 in Hot Dance Club Play in 1998. C & C Music Factory reprezinta unul dintre numele dominante in topurile de muzica dance ale anului 1991 si o prezenta ceruta pe ringurile de dans cu piese precum „Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now),” „Here We Go,” „Things That Make You Go Hmmmm…”. Culture Beat – o trupa care revine cu placere in Romania, la fel ca si celelalte, a cunoscut succesul in 1993, odata cu lansarea single-ului ”Mr.Vain”. Ulterior single-urile “Got to Get It” si “anything” au devenit hit-uri pan-europene. ‘Serenity’, cel de- al doilea album, a le-a adus un premiu ECHO pentru a fi cea mai buna aparitie germana. Snap! este, fara indoiala, cea mai prolificasi mai de succes trupa dance germana din istorie, cea care a cantat in deschiderea primului concert pe care Michael Jackson. Cu binecunoscuta piesa „The Power” numele de Snap! a devenit, practic peste noapte, o marca a calitatii pentru muzica dance de top, confrimata de piesele care i-au urmat – „Oops Up”, „Cult Of Snap” si „Mary Had a Little Boy”. ICE MC a dat lovitura in 1989, cu piesa Easy, care a ajuns pana pe locul 5 in topurile europene si a fost un success rasunator in africa de Sud. ICE N” GREEN este cel mai bine vandut album si inlcude cu trei mari hituri: „Take away The Colour” (1993), „Think about The Way” si „It’s a Rainy Day” (ambele 1994). in piesele compuse de el intre 1989 si 1995, vocea feminina a fost asigurata de alexia. Fragma este o trupa infiintata in 1998 de catre fratii Dirk si Marco Duderstadt.

„Toca Me”, primul single, a ajuns pe locul 1 in mai multe topuri din lume si locul 11 n topul single- urilor din UK. Robin S a fost o ”abonata” a primelor pozitii ale topurilor in anii 90. Primul ei single, „Show Me Love” a ajuns pe locul 1 in Hot Dance Music/Club Play si in Hot Dance Singles Sales si pe locul 5 in Billboard Hot 100.