Concurs! Castiga 2 invitatii duble la The comeback w/ Adriatique @ Casa Big Brother

bipolar isi propune pe 4 iulie o noapte de nebunie la Halele Carol. Organizatorii promit 14 ore de muzica electronica cu un setup indoor – outdoor, un spatiu Aperol Spritz Social de relaxare, precum si food stations cu burgeri in gradina de hangout.

Partea muzicala este acoperita de italienii Adriatique, doi artisti ce au explodat sub tutela lui Solomun in cadrul label-ului Diynamic. In completare vine in premiera in Romania, Patrice Baumel, cu recente productii sub label-ul Kompakt, precum si Cristi Cons, Cap, Captain Midnight, Melodie.

Beat-urile vor fi asigurate de Void Acoustics, iar petrecerea va dispune si de un visual mapping, marca Tiptoe, ce promite sa fie impresionant.

InStilulMeu.ro ofera, prin tragere la sorti, doua invitatii duble la eveniment. Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa dai share afisului pe wall-ul tau (public, pentru a vedea si noi) si sa ne spui, intr-un comment, ce artisti ai vrea sa treaca toamna asta prin Bucuresti.

Deadline: joi, 2 iulie

Facebook event here.

Accesul se va face incepând cu ora 22:00 si pretul intrarii va costa 20 de lei ( in avans)  si 30 de lei toata noaptea sau 50 lei in backstage.