A fost inaugurat primul butic Roberto Cavalli din Romania

Celebrul designer Roberto Cavalli şi modelul internaţional Irina Shayk au inaugurat joi, 18 aprilie 2013, Roberto Cavalli Boutique în incinta JW Marriott Hotel din Bucureşti.

 

 

Cu aproape două ore întârziere, adică o apariţie fashionably late, designerul italian în vârstă de 72 de ani şi-a făcut apariţia în lumina reflectoarelor la braţul iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Shayk a stralucit intr-un top cu print, in culori tari, si fusta neagra, preferand sa isi prinda parul la spate. Cavalli, in schimb, si-a facut aparitia intr-un costum negru, accesorizat cu ochelari, deveniti trademark-ul sau.

Designerul român Cătălin Botezatu a fost cel care i-a întâmpinat pe Roberto Cavalli și Irina Shayk, însoțindu-i ulterior la o cină restrânsă, alături de proprietarii francizei Roberto Cavalli în România și cei peste 20 de membri ai staff-ului Cavalli.

 

La recepţia organizată pe The Grand Avenue din incinta JW Marriott Hotel din Bucureşti i-am mai întâlnit şi pe Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Romaniţa Iovan, Geanina Ilieş, Simona Pătruleasa, Anda Adam, Nicoleta Luciu, Andreea Bănică, Ilie Năstase, Andreea Esca, Alexandre Eram, Ionescu, Oana Ioniţă şi Florin Budnaru, Stephan Pelger, Daiana Anghel, Carmen Negoiţă, Ada Condeescu, Maria Marinescu, Iuliana Tudor, Dana Sota, Mihai Albu, Iulia Albu Veronica Paşcu, Nadine, Andreea Balan, Giulia, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Vestea bună este că designerul Roberto Cavalli s-a declarat deosebit de încântat de atenţia pe care organizatorii au acordat-o pentru ca vizita lui din România să se deruleze în cele mai bune condiţii posibile şi a declarat că îşi doreşte să revină în curând în România cu o linie vestimentară specială.