Concurs incheiat! Zumzăie de sănătate cu Albeena!

Castigatorul este: Petre Claudia. Asteptam datele de contact pe adresa office@instilulmeu.ro.

Instilumeu.ro vă invită la concurs cu Remediu.romagazin de produse naturiste, magazinul online unde puteţi alege din peste 8000 de  produse naturale, cosmetice, suplimente şi aparatură medicală.

Premiul oferit de Remediu.ro consta într-un pachet de produse din gama Albeena dedicat atât sănătăţii organismului, cât şi tenului, format din Lăptişor de matcă pur crud şi Miere de portocal. Produsele apicole de excepţie Albeena se adresează îngrijirii complete a sănătăţii, de la tratarea stresului şi a oboselii cronice până la stimularea puternică a imunităţii şi rejuvenarea vizibilă a celulelor tenului (efect antiaging).

Lăptişorul de matcă este unul din cele mai recomandate şi eficiente tratamente naturale pentru oboseală şi stres cotidian, dar şi un puternic imunostimulator şi regenerator celular, indicat pentru întinerirea tenului şi a întregului organism. Având la bază numeroase vitamine, minerale şi aminoacizi, Lăptişorul de matcă pur crud Albeena acţionează direct asupra sistemului nervos: „Avem în special vitamina B5 (vitamina antistress) care este un neurotransmiţător puternic ce reglează secreţiile de steroizi ale glandelor corticosuprarenale, ca reacţie la stres şi oboseală” (Dr. Rawhi Deme, medic pediatru şi cercetător în domeniul apiterapiei, autor al cărţii Totul despre apiterapie).

Mai multe despre beneficiile Lăptişorului de matcă pur Albeena, cât şi despre celelalte produse apicole de excepţie Albeena aflaţi pe Remediu.ro, singurul magazin online care vă oferă Lăptişorul de matcă la preţ de producător.

Click aici pentru a afla o serie de reţete cosmetice interesante cu lăptişor de matcă!

Participarea la concurs:

Participanţii la concurs trebuie să lase un comentariu care să conţină răspunsul la întrebarea: ”Ce tratament cosmetic vă place mai mult dintre cele de mai sus şi de ce l-aţi folosi?

Concursul se va încheia pe data de 13 iunie. Câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org şi anuntat tot în cadrul acestei postări, după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.