"Condimente" pentru o relaţie piperată

El: N-ai zis nimic.

 Ea: Nu, n-am zis nimic.

 El: Cum așa? Te-am atins așa cum mi-ai spus.

 Ea: Ce-ar fi dacă, ei bine, m-ai mușca?

 El: Așa?

 Ea: Au! Termină! Hai s-o lăsăm baltă!

Ați ajuns într-un punct mort? Nu va faceți griji, se mai întâmplă. Nu înseamnă că sunteți groaznici sau că nu veți mai avea orgasme niciodată, ci doar că ați putea avea nevoie să va modificați rutina.

Data viitoare când vei sta întins și plictisit și vei medita dacă ar trebui să minți că ai o migrenă, întreabă-te dacă partenerul tău ar vrea să încerce ceva nou.

Spune-i un secret. Comunicarea și adevărul trec dincolo de ceea ce spui. Înseamnă că ai curajul să îți expui gândurile și sentimentele în fața partenerului. Onestitatea înseamnă că poți să îi spui despre cele mai puternice speranțe și vise ale tale și poate fi mult mai sexi decât toate manualele de sex.

Puţină abstinenţă nu strică. Dacă știi că poți face sex oricând și oriunde, va dispărea toată magia. Evită să faci sex din când în când și păstrează-l pentru mai târziu, când te vei implica în ceva excitant. Planifică atent și vei fi foarte satisfăcut.

Folosește accesorii sexy. Nu aștepta ca partenerul tău să te seducă. Trimite-i câteva fotografii senzuale în mijlocul zilei și tachinează-l cu mesaje erotice. Scrie un e-mail. Vizionați un film.

Joacă-te cu mâncarea. Adu mâncarea în pat și jucați-vă. Urmăriți scenele lubrice din Luni de fiere și inspirați-vă.

Pictați. Cumpărați pigmenți pentru pictură pe corp și începeți să experimentați. Nu contează dacă aveţi talent la desen, important este contactul cu iubitul și că vă distraţi.

Discutați o fantezie. Curiozitatea nu este numai sexy, dar are puterea să îți schimbe relația. Oamenii își imaginează zilnic diferite scenarii sexuale. Dacă deja consideri că știi ce vrea partenerul, s-ar putea să afli că ascunde aceleași dorințe libidinoase.

Mergeți în vacanță. Plănuiți câteva zile pe an pe care să le petreceți împreună. Indiferent dacă alegeți Egiptul sau Vama Veche, beți un cocktail, savurați frumusețea, luați un picnic, înotați și sărutați-vă partenerul. Noaptea, luați o pătură și priviți stelele. Cine știe ce idei vă vin? Dacă vorbiți la telefon trebuie să aveți grijă, fiindcă se plătește cu favoruri sexuale.

Dansați. Nu e nevoie să începeți cu dansuri la bară. O nuntă, cursuri de dans. Iar dacă știți să dansați, același concept din spatele dansului se aplică și relațiilor. Este întodeauna nevoie de mișcare. Câteodată tu vei conduce. Câteodată va conduce celălalt.

Pentru momente mai active, urmați un curs de canoe, mergeți cu bicicleta pe plajă sau faceți un meci de baschet, încercați geocaching. Posibilitățile sunt infinite.

Aveţi şi alte idei?

Veronica Enuşcă

Surse foto:

sheknows.ca

funkyhen.com