Inovatii home-made hazlii

1. Beţişoare chinezeşti cu arc

Daca vrei sa mânuieşti beţişoarele chinezeşti mai uşor, pune-le un arc de la cârligele de rufe. Rezultatul nu numai ca va surprinde pe toata lumea, dar va fi si util, in acelasi timp.

2. O veioză ingenioasă

Foloseşte o doză de bere sau suc goală. Tai-o într-o formă care să permită ieşirea luminii. Acoperă o lumânare pastilă cu ea. Astfel, vei obţine o veioză simpatică cu un design ingenios.

3. Unghii cu model de…timbre

Dacă te-ai săturat de manichiura clasică, atunci încearcă ceva nou. Decupează modelele de pe timbre şi lipeşte-ţi-le pe unghii. Va arăta ca atunci când ţi-a făcut manichiura o persoană specializată şi vei surprinde pe toată lumea.

4. Pliculeţ de ceai din şerveţel

Ţi s-a întâmplat să rămâi fără pliculeţe de ceai la serviciu? Iată cum poţi improviza. foloseşte căteva plante de ceai pe care să le împâtureşti într-un şerveţel nazal. Apoi, capsează şerveţelul şi ai obţinut un pliculeţ de ceai.

5. Dinţi de vampir

Fiindcă Halloween-ul se apropie cu paşi repezi, iată cum îţi poţi confecţiona o pereche de dinţi înspăimântători de vapir. Foloseşte o furculiţă din plastic căreia trebuie să îi rupi coada şi dinţii din interior. Vei obţine astfel o „dantură” de vampir veritabilă.

Sursă foto: pics.area755.com