Conduci relaxat și în siguranță cu ochelarii pentru șoferi Nova Drive!

Fie că șofatul este un hobby, fie că îți petreci zilnic multe ore la volan, în timpul condusului trebuie să-ți păstrezi concentrarea cu toate că ochii sunt supuși multor provocări. Reflexiile luminii din parbrizele celorlalte mașini, orbirea generată de faruri, lumina puternică a soarelui, vizibilitatea redusă cauzată de condițiile atmosferice neprielnice, pot duce la o experiență de condus foarte obositoare. O mare parte dintre accidentele rutiere au ca principală  cauză vizibilitatea redusă.

Fenomenul de orbire temporară cauzat în principal de soarele foarte puternic, reprezintă un factor major, frecvent întâlnit, al disconfortului tuturor conducătorilor auto. Iată cum realitatea contrazice părerea generală conform căreia cele mai bune condiții pentru condus sunt pe timp de zi, când e cer senin sau lumină naturală. La acestea se adaugă ploaia torențială sau ninsoarea abundentă, ceața densă și chiciura, vremea mohorâtă și întunecată care nu trebuie sub nicio formă neglijate.

Pentru reducerea fenomenului de orbire cauzat de reflexia razelor de lumină, soluția o reprezintă ochelarii de soare cu lentile polarizate. Aceștia nu numai că îmbunătățesc claritatea vederii cu 70%, ci  îmbunătățesc reflexele și timpul de reacție.

Simte-te confortabil la volan cu  Ochelarii Nova Drive

Bazate pe o tehnologie revoluționară dezvoltată de industria spațială pentru a proteja astronauții de radiațiile solare, lentilele NOVA DRIVE filtrează reflexiile nedorite ale luminii, oferindu-vă o imagine mult mai clară. Acestea au fost special concepute pentru a păstra abilitățile naturale ale ochiului uman de a colecta informații vizuale în orice condiții meteorologice, permițând trecerea unei cantități optime și constante de lumină către ochi. Astfel, ochii dumneavoastră vor fi mult mai relaxați și vă veți bucura de un condus confortabil, lipsit de oboseala și stresul cauzat de momentele în care vizibilitatea este redusă.

 Acest lucru este posibil datorită caracteristicilor esențiale ce caracterizează lentilele Nova Drive pentru condus:

Culoarea

Nova Drive pune la dispoziția tuturor conducătorilor auto două tipuri de ochelari ce pot fi utilizați în funcție de condițiile atmosferice, pentru ca vizibilitatea să fie perfectă. O pereche de ochelari polarizați cu lentile de culoare închisă ce va fi folosită în zilele însorite, reducând la minimum reflexiile solare și o pereche de ochelari polarizați cu lentile galbene ce va fi folosită în condiții de vizibilitate scăzută (seara, ceața, ploaie sau vreme înnorată).

În cadrul studiului „Îmbunătațirea contrastului prin folosirea de lentile galbene”, realizat de departamentul de oftalmologie al institutului Paracelsus din Bad Hall, Austria, s-a demonstrat că folosirea ochelarilor cu lentile de culoare galbenă determină o creștere semnificativă a contrastului vizual.

Filtrul Polarizant

Lentilele Nova Drive dețin un filtru polarizant performant ce elimină majoritatea  reflexiilor luminii cauzate de contactul acesteia cu suprafețe plane precum parbrizele mașinilor, ferestrele clădirilor, asfaltul, apă sau zăpadă.

Protecție UV400

Datorită filtrului UV400 radiațiile de lumină invizibilă ( UVA și UVB) sunt blocate în totalitate,  la fel și surplusul de lumina existentă, acesta fiind un avantaj extrem de mare având în vedere faptul că discutăm despre lentile utilizate în timpul condusului, ochiul rămânând permanent protejat.

 Ochelarii de condus Nova Drive (cu lentile galbene și cu lentile de culoare închisă) au forma modernă, sunt unisex și îmbină perfect aspectul estetic cu utilitatea, garantându-vă un șofat sigur. Pe lânga faptul că ambele perechi sunt foarte eficiente optic, materialele ultraușoare din care sunt realizate le fac și foarte confortabile, iar design-ul modern se potrivește perfect cu orice tip de fizionomie.

Pentru a vă bucura de o vizibilitate excelentă și a experimenta un condus plăcut și relaxant puteți comanda ochelarii pentru condus Nova Drive de pe site-ul www.novadrive.ro, la prețul de 139  lei, beneficiind de un set complet cu două perechi de ochelari (o pereche cu lentilele închise la culoare și una cu lentilele de culoare galbenă), o lavetă specială pentru curățarea ochelarilor și doi săculeți din material moale în care să-i păstrați.