Coşuleţe de caşcaval umplute cu brânză de capră

Ingrediente:

300 gr. caşcaval

200 gr. brânză de capră

200 gr. smântână

pătrunjel (după gust)

Preparare:

Se rade caşcavalul pe răzătoarea mică şi se formează pe o tavă antiaderentă cerculeţe din el, după care se bagă la cuptor. Se ţin în cuptor 8- 10 minute la o temperatură de 160 de grade celsius, până capătă culoarea aurie. După ce se scot, se dezlipesc cu grijă de pe tavă şi se pun pe un carton de ouă, să ia forma de coşuleţ. Atenţie la cât de tare apăsaţi cercurile de caşcaval în cartonul de ouă să nu se rupă.

Se amestecă în blender brânza de capră cu smântâna, până se obţine o pastă şi cu ea se umplu coşuleţele de caşcaval. Se pot orna cu pătrunjel tocat. Pot fi servite ca aperitiv.

Sursă foto:

http://thewanderingoltean.blogspot.de