Ingrediente:
300 gr. caşcaval
200 gr. brânză de capră
200 gr. smântână
pătrunjel (după gust)
Preparare:
Se rade caşcavalul pe răzătoarea mică şi se formează pe o tavă antiaderentă cerculeţe din el, după care se bagă la cuptor. Se ţin în cuptor 8- 10 minute la o temperatură de 160 de grade celsius, până capătă culoarea aurie. După ce se scot, se dezlipesc cu grijă de pe tavă şi se pun pe un carton de ouă, să ia forma de coşuleţ. Atenţie la cât de tare apăsaţi cercurile de caşcaval în cartonul de ouă să nu se rupă.
Se amestecă în blender brânza de capră cu smântâna, până se obţine o pastă şi cu ea se umplu coşuleţele de caşcaval. Se pot orna cu pătrunjel tocat. Pot fi servite ca aperitiv.
Sursă foto:
http://thewanderingoltean.blogspot.de