Cotton Club by George Enache

Cotton Club este un brand de tricouri, creat : ”because i couldn’t find cool T-shirts”, acestea avand mesaje artistic-iconice, motto-ul fiind ”Don’t think it, INK it’.

George Enache este creatorul brand-ului de tricouri ale caror imprimeuri fiind obtinute prin manipulare foto sau ilustratie grafica, cu mesaje tematice, inspiratia venind de la tot ce se intampla in jurul nostru, care spune despre Cotton Club ca este un proiect de suflet.

Tricourile Cotton Club sunt realizate 100% din bumbac si sunt imprimate digital, cu mici opere de arta, realizate chiar de designer sau cu mesaje puternice, care vorbesc despre societatea in care traim. Imprimeurile si mesajele trec de la replici ale unor picturi celebre, la reprezentari ale unor personaje de benzi desenate sau din cultura urbana.

Tricourile pot fi achizitionate online de pe site-ul Cotton Club si in Libraria Carturesti, iar  curand si in mici colectii capsula care se vor regasi in  magazinul Quoi de Neuf Baneasa, Outlet-ul Victoria 46(Baneasa), magazinul Day&Night din Oradea si  in showroomul Casual Monday.