Fii stralucitoare de sarbatori cu bijuterii unicat by Anca Popescu

1

Bijuteriile frumoase creeaza o atractie irezistibila in jurul celor care le poarta. Tocmai de aceea,  conform statisticilor, oamenii cheltuie in prezent aproximativ 20 de trilioane de dolari pe bijuterii. Femeile petrec in medie un an din viata in incercarea de a se hotari cu ce sa se imbrace si accesorizeze, iar decizia este cu atat mai dificila daca vorbim despre petrecerile de sarbatori. Bijutierul Anca Popescu creeaza accesorii handmade speciale si vine in ajutorul femeii misterioase, mereu in cautare de nou, care lupta pentru crearea unui echilibru perfect intre toate aspectele din viata sa.

Pietrele si metalele pretioase vor fi intotdeauna in top, insa o petrecere speciala precum cea de sarbatori se accesorizeaza mult mai bine cu tinute si bijuterii originale. Gratie unicitatii si uneori nonconformismului lor, acestea aduc oricarei tinute ineditul, tineretea si personalitatea rebela fiind, de cele mai multe ori, mai ieftine si mult mai accesibile decat bijuteriile din comert.

“Pe o piata in care arta este sacrificata in favoarea comercialului devine din ce in ce mai dificil sa gasesti bijuterii unicat. Accesoriile handmade ofera garantia autenticitatii si originalitatii, fiind alegerea ideala intr-o lume in care fiecare dintre noi incearca sa fie cat mai diferit. Tocmai din acest motiv, imi place sa realizez modele de bijuterii unicat, lucrate manual si cu multa daruire, pentru oameni cu personalitate puternica”, spune Anca Popescu.

Colectia de sarbatori: intre perle, pietre si argint crosetat

Colectia de sarbatori cuprinde diverse elemente, culori si texturi. Perlele, pietrele semipretioase, cristalele swarovski, argintul sau cuprul crosetat sunt doar cateva dintre materialele atent selectionate, care prind viata si sunt integrate in creatii ce exprima sentimente, idei si veselie. Astfel, fiecare bijuterie realizata are in spate o poveste plina de semnificatie.

5

 “In aceasta perioada, doamnele aleg modele speciale, bijuterii opulente care sa imbine traditia cu modernitatea. Bijuteriile statement reprezinta un trend in continua evolutie. Bratarile cuff, colierele choker, cerceii candelabru si inelele masive sunt printre cele mai cautate bijuterii in perioada sarbatorilor. De aceea am inclus in colectie mai multe modele de acest tip”, adauga Anca Popescu.

Colecţia are la baza concepte legate si inspirate de natura, de frumusetea si perfectiunea acesteia. Bijutierul foloseste in special pietre naturale, pe care incearca sa le puna in valoare intr-un mod inedit.

4

Preturile variaza in functie de metoda de lucru si de materialele folosite,  de la 70 de lei, pentru pandantive sau inele simple, pana la 3000 de lei, pentru colierele elegante din sarma de argint crosetata, perle si pietre semipretioase.

Anca Popescu realizeaza bijuterii handmade de aproape 5 ani, timp in care s-a perfectionat in mod constant. A absolvit cursurile Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage iar in toamna anului 2015 a fost prezenta cu propriile creatii la targul International Jewellery London, la care a fost selectionata cu o colectie din argint crosetat.

3