Crema de față Weleda cu gălbenele – protejează pielea bebelușilor și a adulților în mod natural

Suntem în plin sezon răcoros şi temperaturi tot mai scăzute ne întâmpină de fiecare dată când ieşim din casă. De acum trebuie să ţii cont de faptul că, la fel ca tine, micuţul tău are nevoie de o  hidratare corespunzătoare a zonelor expuse la vânt şi frig, precum fața şi mâinile.

Pielea bebeluşului este subţire, foarte delicată şi vulnerabilă şi de aceea, în această perioadă a anului, creşte riscul de deshidratare şi uscare excesivă. Aşadar, data viitoare când îl scoţi la plimbare, nu uita să foloseşti o cremă special concepută pentru nevoile lui, cum este crema naturală facială cu galbenele Weleda.

Tenul delicat al bebeluşilor sau al copiilor este protejat şi calmat cu blândeţe de această cremă cu textură uşoară, care acţionează în profunzime. Amestecul de extracte vegetale naturale, atent selecţionate, stimulează funcţiile naturale ale pielii, aceasta rămânând permanent hidratată. Extractul de gălbenele calmează inflamaţiile pielii, iar ceara de albine împreună cu acizii graşi esenţiali din uleiul de migdale dulci, formează un foarte fin strat protector la suprafaţa pielii, fără a închide porii, permiţând acesteia să respire.

Mod de aplicare: După băiţă, aplică puţină cremă de faţă cu gălbenele pe faţa copilului, fără a uita de urechi şi buze. Recomandăm aplicarea ei şi pe mâini. Preţ: 38, 90 Lei.

Crema de faţă hidratantă cu gălbenele:

–          Hidratează tenul delicat al copiilor şi adulţilor cu piele sensibilă;

–         Nu conţine nici substanţe sintetice pentru parfum, culoare sau conservare, nici materii prime pe bază de uleiuri minerale;

–          Prezintă o bună toleranță confirmată dermatologic;

–          Poate fi utilizată din prima zi de viaţă a bebeluşului.

 

 

Ingrediente:

  • Extract de gălbenele pentru curăţarea şi catifelarea pielii bebeluşului;
  • Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritanţii exteriori, menţinând-o moale;
  • Ceară de albine pentru a proteja pielea delicată a bebeluşului fără a înfunda porii, pentru a da consistență produsului şi pentru proprietăţile sale emulsoare (combină elementele de apă şi ulei din produs);
  • Lanolina pentru protejarea intensivă a pielii sensibile;
  • Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, rozmarin şi ylang-ylang, pentru a parfuma şi conserva produsele.

Recomandată de peste 70% dintre moaşele din Germania!

Gama Weleda Baby a fost recomandată de peste 70% dintre moaşele din Germania (Emnid-Studie 2003). Motivele: produsele sunt testate dermatologic nu doar pe pielea sănătoasă, ci şi pe pielea uşor iritată, cu tendinţa spre dermatită şi eczeme. Aceasta înseamnă că aceste produse sunt ideale şi pentru copii mai mari şi adulţii cu piele care necesită o îngrijire specială.

Produsele Weleda pot fi achiziţionate din Plafar şi din magazinele bio-naturiste şi online din toată ţara (MioBio, Naturalia, Napati, Leacul, Organik, Organic Baby etc).