Crema facialǎ naturalǎ cu gǎlbenele Weleda – o soluţie benefică pentru pielea sensibilă a bebelușilor și adulților

Deshidratare, piele iritată sau celule moarte? Ca să elimini din problemele pielii bebelușului tău, acordă-i mai multă atenție!

Continuă procesul de îngrijire zilnică și completează cu aplicarea unei creme special concepută pentru zona facială a micuțului. Fiind încă foarte delicată, ea este foarte sensibilă la ingredientele conținute de produsele de îngrijire folosite.

Ingredientele naturale precum extractele și uleiurile vegetale hrănesc și protejează pielea în mod natural, conferindu-i îngrijirea sănătoasă atât de importantă pentru modul în care se va simți bebelușul. Datorită conținutului substanțelor pure din plante medicinale, care am putea spune că din câmp ajung direct în cutie, produsele naturale sunt întotdeauna compatibile cu pilelea noastră sau a micuțului.

 Gama Weleda Baby cu gălbenele conține uleiuri din semințe și fructe coapte natural la soare precum migdalele și susanul, ceruri protectoare (lanolină și ceară de albine), extracte din plante medicinale și uleiuri esențiale parfumate ale plantelor aromatice. Extractul de gălbenele protejează bebelușul, dându-i căldură și stimulându-i dezvoltarea sănătoasă și echilibrată.

Piele sǎnǎtoasǎ, bebeluş fericit

Crema de față hidratantă cu gălbenele este un produs special creat pentru a proteja pielea delicată a bebelușului de deshidratare, putând fi utilizată și de adulții cu pielea sensibilă.  Astfel, tenul delicat al bebelușilor și copiilor este protejat și calmat cu blândețe de această cremă cu textură ușoară, care pătrunde delicat în piele.

Cum acționează: Amestecul de extacte vegetale naturale atent selecționate stimulează funcțiile naturale ale pielii, această rămânând permanent hidratată. Extractul de gălbenele calmează inflamațiile pielii, iar ceara de albine împreună cu acizii grași esențiali din uleiul de migdale dulci, formează un foarte fîn strat protector la suprafața pielii, fără a închide porii, permițând acesteia să respire.

Mod de aplicare: După băiță, aplică puțină cremă de față cu gălbenele pe fața copilului, fără a uita de urechi și buze. Recomandăm aplicarea ei și pe mâini.Preț: 34 lei.

 Ingrediente: Extract de gălbenele pentru curățarea și catifelarea pielii bebelușului; Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritantii exteriori, menținând-o moale; Ceară de albine pentru a proteja pielea delicată a bebelușului fără a înfunda porii, pentru a da consistență produsului și pentru proprietățile sale emulsoare (combină elementele de apă și ulei din produs); Lanolină pentru protejarea intensivă a pielii sensibile; Amestec de uleiuri esențiale naturale, incluzând uleiul esențial de lavandă, rozmarin și ylang-ylang, pentru a parfuma și conserva produsele.

  Recomandatǎ de peste 70% dintre moaşele din Germania!

Gama Weleda Baby a fost recomandată de peste 70% dintre moașele din Germania (Emnid-Studie 2003). Motivele: produsele sunt testate dermatologic nu doar pe pielea sănătoasă, ci și pe pielea ușor iritată, cu tendința spre dermatită și eczeme. Această înseamnă că aceste produse sunt ideale și pentru copii mai mari și adulți cu piele care necesită o îngrijire specială.

Despre Weleda

Orientatǎ către viitor, dar cu mulți ani de experiență în spate, modernă, păstrându-și însă tradiția antropozofica, Weleda este compania care creează produse medicale și de îngrijire a corpului bazate pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura. Weleda a fost înființată în anul 1921, ca laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda ( www.weleda.com.ro) este principalul producător mondial de remedii naturale și produse complete de îngrijire a corpului!

 Produsele Weleda sunt disponibile în farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Citypharma dar și în magazinele naturiste și magazine online, din toată țara (MioBio, Napati, Naturalia,Organika, Biobunatati, etc).