Crema hidratantă multiperformantă la început de toamnă

La debut, toamna îmi provoacă o stare vecină cu reveriile poetice. Dacă aş avea talent în sensul ăsta, sigur aş stoarce nişte versuri cu dichis din dulcea mea melancolie, din uşoara tristeţe însorită inevitabil cu zâmbetele stârnite de frumuseţea unică a naturii în trecerea dinspre vară. E un regret pe care nici măcar nu încerc să mi-l reprim de fiecare dată când mă despart de vară. Dar e atât de frumos septembrie! Dacă primăvara mi se pare doar o tranziţie superficială, vara este copleşitoare, este plinătatea forţei, a belşugului, a ritmului profund al vieţii. Este extremă, grea de senzaţii. Aş trăi vara, iar şi iar, dar n-aş renunţa pentru nimic în lume la frumuseţea reconfortantă şi odihnitoare a lui septembrie.

Din poezia începutului de toamnă şi a sufletului meu deschis spre schimbare în acest anotimp, înclinaţia spre o cremă ceva mai „poetică” decât altele este de înţeles. Încep septembrie deşurubând capacul argintiu, cântărind şi cuprinzând în mâini rotunjimea borcanului de sticlă, ascultând sunetul scurt, de scrijelire, al peliculei protectoare desprinse pentru prima dată. Urma neatinsă încă a cremei, de la umplere, desenând o formă desăvârşită de spirală cremoasă mă invită la întinare. Primul deget introdus în borcănelul Cremei Hidratante Multiperformante îmi creează deja o aşteptare pentru senzaţia de plăcere infinită ce urmează atunci când picătura răcoroasă şi catifelată îmi va ajunge pe faţă.

Dimineaţa şi seara, după demachiere şi un puf de apă termală Herculane, răsfăţul cremei, ce pătrunde în piele cu arome delicate, florale şi senzaţia de revigorare, este alegerea mea pentru acest septembrie. Este o cremă dedicată pielii sensibile şi uscate, iar preferinţa mea şi a voastră pentru ea se datorează calităţilor ei extraordinare de hidratare şi nutriţie a pielii. Este o bogăţie de uleiuri esenţiale dintre cele mai preţioase, conţine acidul hialuronic ce transformă dermul într-un burete ce absoarbe şi reţine apa în piele, conferindu-i volum, beneficiază de contribuţia hidroxiceramidelor la refacerea coeziunii celulelor epidermului şi prevenirea pierderii în exces a apei din piele. Fiind un produs pentru piele sensibilă, un tip de piele predispusă la iritaţii şi uşor reactivă la alte feluri de cosmetice, crema conţine apă termală Herculane, recunoscută pentru proprietăţile ei calmante şi anti-inflamatorii.

 

Nu mi-am propus să vă vorbesc prea mult despre ingredientele cremei, acţiunile şi beneficiile ei, pentru că despre ele puteţi citi la fel de bine şi pe site-ul ivatherm.ro, în pagina dedicată Cremei Hidratante Multiperformante. Mi-am dorit să vă deschid apetitul pentru bucuria de a încerca o cremă cu graţie, pentru poezia îngrijirii pielii ca un gest intim cu voi însevă. Cu nimic mai prejos în frumuseţe decât poezia iubirii în septembrie.

 

 

Text: Iulia Bîlea

http://blog.ivatherm.ro/