Cristina Savulescu / Colectia L’Autre Femme

In noua colectie L’autre femme, Cristina Savulescu imagineaza o punte de intalnire intre ceea ce suntem astazi si ceea ce vom deveni maine. Visuri, alegeri, sacrificii – toate ne duc spre un singur drum: femeia din viitor. Intalnirea cu noi este esentiala, vom descoperi daca proiectul vietii noastre a meritat fiecare trecere prin foc, fiecare cicatrice, fiecare maxilar inclestat.

 image002

Cealalta femeie este femeia in a carei piele vom fi candva, in viitor, cea  pentru care am jertfit tot ce  era mai frumos, pentru a deveni femeia visurilor noastre.

 image003

“Intotdeaua va exista Cealalta femeie. Cealalta femeie as vrea sa imi spuna ca a meritat, atat. Sa fie cel mai frumos strain din lume pe care l-am hranit cu lacrimi si zambete zi de zi, sa vad in ochii ei tristi ca dragostea a meritat, ca sunt vise care s-au indeplinit, ca cicatricile sunt cele mai frumoase amintiri, pentru ca mi-am permis sa simt tot. Sa fiu speriata dar mandra pentru ca prezenta ei ma intimideaza, pentru ca are forta femeii care a vazut tot, a experimentat tot si a mizat tot. Cealalta femeie sunt eu. Si intre mine si ea e doar timp, viata si liber arbitru.” declara Cristina Savulescu, Creative Director al brandului cu acelasi nume.

 

Volume transparente si structuri flexibile: Ghost Dress

 

Cristina Savulescu exploateaza in noua colectie un material tehnic vedeta, CRINE NYLON, cu ajutorul caruia a creat structuri pe care le-a denumit Ghost, de la efectul de dantela ce pluteste pe un clos aproape invizibil.

 image004

Brandul este iremediabil sedus de transparente si isi propune  de aceasta data sa pastreze transparenta pe niste croiuri specifice anilor 50 si pe niste structuri inspirate din crinolinele secolului XIX. Ghost Dress este rochia care, indiferent ca este pe corpul femeii sau nu, isi pastreaza forma si volumul.

 

Fiecare rochie din material tehnic vine cu o captuseala nude care odata pusa pe piele, vizual, aproape dispare. Astfel, purtam o rochie care pare din sticla, portelan, acoperit de cea mai fina dantela.

 

Identitatea brandului: Corsetele din dantela

 image005

Cristina Savulescu isi pastreaza  identitatea brandului si in noua colectie: corsetele din dantela.

Ca o nouate poate fi descoperita  dantela cu flori negre creata pe baza nude, ce  a fost combinata cu o captuseala nude pentru a crea iluzia dantelei tatuate pe piele.

 image006

Pe langa culorile alb, ivoire, negru, rosu, si roz  prafuit, ce au fost folosite in fiecare colectie, sunt introduse doua nuante de albastru, pentru a sugera ideea de portelan si fucsia pe structura de crinolina pentru a-i da un touch modern.

 image007

Materiale folosite:

Dantela Chantilly, Dantela de Calais, Dantela Chantilly brodata manual, tulle brodat, Dantela Chantilly cu fir de lurex/ metalic. Printre brandurile care folosesc aceleasi tipuri de dantelele se regasesc Chanel, Valentino, Dior, Tom Ford sau Oscar de la Renta.

Alte materiale: Voal de matase naturala, voal de matase naturala elastic, crepe de chine, benzi elastice imbracate in crepe de chine, pene de strut, tulle.

Styling: <https://www.facebook.com/mauricemmunteanu> Maurice Munteanu

Fotograf: <https://www.facebook.com/gabi.hirit> Gabi Hirit

Model: Beatricia / Mandarina Models Model: Lia Bugnar

Make-up Artist: Diana Ionescu

Hair stylist: Geta Voinea

 

Informatii suplimentare:

 

www.cristinasavulescu.ro

www.facebook.com/CristinaSavulescuDesign