Cu noile deodorante Rexona, te mişti mai mult, eşti mai protejată!

În agitaţia zilnică, simţi că deodorantul tău antiperspirant nu face faţă, iar senzaţia de prospeţime se diminuează pe parcursul zilei? Descoperă noile deodorante antiperspirante Rexona, cu tehnologia Motion Sense™ – capsule de parfum şi protecţie, ce se activează la fiecare mişcare a braţelor, pentru că tu să te simţi protejată împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute pe toată durata zilei.

Gama (spray, stick) conţine extract de bumbac cu proprietăţi antiperspirante şi oferă o senzaţie plăcută de piele curata şi uscată, pentru că tu să te simţi în siguranţă 48H.

 

 

Încearcă nouă gama Rexona Linen Dry, cu tehnologia Motion Sense™, care îţi oferă constant protecţie activă, pe toată durata zilei. Sub formă de spray, roll on sau stick, gama Rexona Linen Dry este diferită de deodorantele antiperspirante obişnuite, oferind protecţie şi prospeţime la fiecare mişcare a braţelor.

 

Datorită tehnologiei Motion Sense™, noile deodorante Rexona îţi oferă protecţie activa şi senzaţia de prospeţime 48H, iar tu te te mişti mai mult, eşti mai protejată!

 

Preţ de vânzare recomandat:

 

Rexona Linen Dry / Cotton Dry Spray – 12,57 lei

 

Rexona Linen Dry / Cotton Dry Stick – 13,48 lei

 

Rexona Linen Dry Roll-on – 10,94 lei