Cum a fost la Ziua Mondiala a Barbii

Weekend-ul trecut a avut loc – Ziua Mondiala a Bărbii- motiv pentru care am celebrat si noi la POW WOW – Calea Victoriei 102 -108.

Ziua Mondiala a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend a lunii septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

14285013_10153883321667338_587189350_o

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.

De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Evenimentul a fost prezentat de Andrei Coman iar adevaratul prieten al barbaților cu barbă ” Clubmen Crea’Tif ” a fost prezent, cu un Barber Shop live.

Deoarce evenimentul a reprezentat un moment de sărbătoare și ceremonie în cinstea podoabei faciale, în cadrul său am premiat ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’ la categoriile barbi mari si barbi mici, cu premii ce vor consta în produse de la binecunoscutele brand-uri: BaByliss For Men Romania / Wood Be Nice / the urban ties / VANTO.ro / Beauty One / www.drksoap.com/ www.menrock.com/

BaByliss For Men, stilistul tau personal ce iti ofera in confortul casei tale, rezultate precum cele din saloanele de specialitate.

Cu peste 100 de ani de experienta in materie de styling si ingrijire persoanala, BaByliss For Men ofera o gama variata de produse menite sa satisfaca si cele mai exigente pretentii.

Aparatele beneficiaza de o tehnologie unica si inovatoare intitulata W-Tech. Astfel, lamele produselor sunt pozitionate in forma de W pentru prinderea intregului par dintr-o singura miscare.

Fie ca iti doresti o barba clasica, un full beard sau o barba cu aspect neuniform, trimmerele si aparatele multifunctionale de la BaByliss For Men sunt solutia perfecta pentru ingrijirea parului facial.

Barbierii au prezentat 10 modele masculine, barbati bine aranjati, care mai de care cu barba si mustata sofisticata si dichisita.

Barbierii este un concept de Barbershop care a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc foarte popular. In fiecare zi le calca pragul peste 30 de domni bine imbracati, ce cauta sa isi faca o tunsoara similara anilor ’40-’50, atunci cand, marea majoritate punea un accent covarsitor pe acest aspect.

Artele vizuale sunt un element – semnătura pentru evenimentele realizate de către Stup Art-Fashion, astfel nici de această dată nu ne-am abatut de la tradiție,cu o expoziție semnată de The Storyalist.

Parteneri: POW WOW/ Jägermeister / BaByliss For Men Romania / Dear Barber Romania/ VANTO.ro/ the urban ties/ The Storyalist/ Wood Be Nice / ShOOka Design / http://www.drksoap.com/ / http://www.menrock.com/ / Clubmen Crea’Tif / Barbierii / Beauty One / Str8/ The Cover: /

Parteneri media: Stil Masculin / Barbosul.ro/ Bucharest style / Denis Radu PR/ Naked Brands/ Louise Ro / Luana Codreanu/ Revista Bulevard / readmymind Blog/ Creative Class / Vlogul lu’ Cristache / DivaHair.ro / Revista FPM / InStilulMeu.ro / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Pia Marina Voicu / Presa In Blugi / Social Agenda /

Foto: The Storyalist