Maschine prezintă Red Bull Music Academy Nigh

Kieran Hebden aka Four Tet vine pe 22 septembrie, in premiera, in Romania la Red Bull Music Academy Night. Evenimentul va avea loc in Atelierul de Productie.

Line-up-ul evenimentului Red Bull Music Academy Night este completat de Rhadoo, Pearson Sound si JB. Dreamrec la visuals.

Biletele pot fi procurate in seara evenimentului la intrare, iar preturile sunt: 30 RON, intre orele 22:00 – 00:00, 50 RON intre orele 00:00 – 04:30, si 20 RON dupa orele 04:00 dimineata.

Eveniment organizat de promoterul Maschine care ii adauga pe Four Tet, Rhadoosi Pearson Sound unei liste de artisti care include nume precum: Dorian Concept, Onra, Africa Hitech, Actress, Blawan, Lone, Dimlitesi multi altii.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis!

FOUR TET (live)

Artistul, nascut la Londra, are o discografie impresionanta: 8 albume plus alte zeci de releas-uri. Four Tet si-a inceput cariera in trio-ul experimental Fridge, dupa care, propulsat in atentia amatorilor de IDM si muzica electronica de un remix pentru Aphex Twin la Warp Records, Kieran prinde curaj si lanseaza, la Domino Records, albumul Pause, album etalon pentru „folktronica”. Sunetul si melodiile sale incorporeaza elemente hip hop, electronica, techno, jazz si folk, iar compozitiile mai noi sunt inspirate masiv de muzica house. Albumul „There is love in you” este considerat ca unul dintre cele mai bune albume de gen ale anului 2010 si a venit dupa peste un an de rezidenta in legendarul club londonez Plastic People.

Four Tet a colaborat de-a lungul carierei cu artisti precum Steve Reid, Aphex Twin, Thom Yorke, Burial, Radiohead, Jamie XX, Caribou, Badly Drawn Boy, Floating Points si este headliner la Red Bull Music Academy Night la Bucuresti. Artistul este implicat in proiectul Red Bull Music Academy inca din 2002, cand a fost lecturer.

RHADOO

DJ, producător, remixer, unul dintre primii artişti de muzică electronică români aflaţi sub egida Sunrise Booking Agency.

Rhadoo sau Radu Cilinca şi-a făcutdebutul ca DJ în 1995. Primele lui petreceri au constat în nopţi la Club A şi Studio Martin din Bucureşti.

Stilul său excentric şi personalitate adesăvârşit focusată în mrejele muzicii de dans l-au ajutat să-şi câştige o bine-meritată reputaţie de DJ de top pe scena autohtonă, dedicaţia şi talentul lui aducându-i în 2003, 2004 şi 2005 trei premii Nights.ro Awards. În acelaşi 2003, şi MTV România Music Awards îl recunoştea ca primă alegere în categoriaCel Mai Bun DJ.

Calităţile deosebite şi renumele deja infiltrat în inimile a milioane de fani, i-a adus rezidenţe în Club A, The Office, Karma, Zerrilos, DC10 din Ibiza sau cu The Mission.

Rhadoo a pus muzică în mai toate cluburile din ţară, cât şi cele din Bucureşti. El a reuşit să se menţină în atenţia publicului, fie că a pus muzică în deschidere pentru Paul Van Dyk, Fatboy Slim sau alte evenimente majore organizate de The Mission.

A mixat în deschidere pentru nume ca John Digweed, Lee Burridge, Carl Cox, Sasha, Richie Hawtin, Jimmy Van M, James Zabiella, Seb Fontaine, X-Press 2, Sister Bliss, Danny Rampling, Sandra Collins şi alţii.

Reputaţia sa în continuă creştere i-a adus petreceri la celebra Love Parade din Berlin (Germania) în 1999 şi 2003, la East Power – Sankt Petersburg (Rusia), totul culminând cu o frumoasă rezidenţă la apreciatul club DC10 din Ibiza şi turnee ample în toată Europa;

Linii de bas intense?Sunete puternice, pătrunzătoare?Dans la infinit? Cu siguranţă vorbim de Rhadoo. Fie că ascultămDubby House sau Techno seducător, vorbim de unul dintre cei mai promiţători DJ de muzică de club electronică, vorbim de un muzician cu extraordinare calităţi de producător şi cu materiale de anvergură lansate atât prin label-ul personal [ar:pi:ar], condus alături de prietenii Raresh şi Pedro aka Petre Inspirescu, cât şi prin release-uri scoase la Cadenza Records.

PEARSON SOUND

Opera muzicală a lui David Kennedy sub cele două alias-uri deja celebre, Pearson Sound şi Ramadanman, s-au dovedit o epidemie de muzică bună extrem de pozitivă şi bine primită de marele public în ultimul an. Deviaţia lui admirabilă de la orice ar putea să însemneDubstep convenţional n-a fost un şoc pentru cam nimeni dintre cei care i-au urmărit cariera de la început.

Este prea bine cunoscut pentru texturile lui sălbatice de bas potent şi valurile de synth care-ţi spală toate energiile negative.E ca o baie fierbinte la final de decembrie.David nu face absolut niciun efort să atingă aşteptările. Are formulele lui secrete, ca un Walter White din Breaking Bad muzical, şi orice încercare de a-l încorseta în etichete mici şi limite dinainte impuse va sfârşi anulată instant pe ringul de dans.

Ca element de bază din spatele celei mai îndrăzneţe muzici de dans scoasă în ultimii doi ani, ca producer şi ca şef de label, Kennedy stă la cârma caseiHessle Audio pe acelaşi scaun regal cu Pangaea şi Ben UFO. A călătorit în toata lumea de numeroase ori şi i-a adus în faţă pe Joe, Elgato şi James Blake.

Toate au curs de la sine apoi, cu rezidenţă în Londra la legendarul Fabric şi, recent, cu deschiderea unei minunate serii de nopţi vinyl-only sub numele Acetate în Leeds, Pearson Sound pare de neoprit. E încontinuu preocupat să dea naştere inovaţiilor, refuzând constant să stea locului şi hrănindu-şi deloc temperat toate influenţele din timpane: de la House vechi la Chicago Juke  – sfârşitul lui 2010 şi întreg anul trecut l-a prins scoţând pe piaţă un întreg lanţ de piese Classic şi Modern House, unele lansate chiar sub un al treilea pseudonim – Maurice Donovan, continuând excelent intenţia lui de-a perpetua creaţia muzicală distanţând-o de imagine sau cuvinte.

Pearson Sound sau Ramadanman sau Maurice Donovan.Vorbim de acelaşi David Kennedy imposibil de stăpânit, care se plimbă prin toată Europa şi America de Nord, aducând cele mai fresh arome de Underground Bass Music britanice în minţile şi venele fanilor de pretutindeni.

Că deschide în New York pentru Radiohead, că ţine un curs la Red Bull Music Academy în Madrid, că zace într-o duminică după-amiaza cu Moody mann prin vreun subsol londonez sau face zarvă mare înainte de Rusko la nu-ştim-care festival open air… David e acolo şi e pregătit să facă basul să sune dement de altfel.

De data asta chiar în Bucureşti, România, Maschine îl pune la treabă înainte de Four Tet.

 

BILETE

30 de lei – 22:00 – 00:00
50 de lei – 00:00 – 04:30
20 de lei – 04:30 – 10:00

DETALII

Data: sambata, 22 septembrie 2012, de la 22:00

Locatie: Atelierul de productie

Adresa: SplaiulUnirii, nr. 160