Cum mă îmbrac – workshopuri şi ateliere de educaţie vestimentară

Proiect13 demarează o nouă platformă, de data această axată pe educaţie vestimentară, începând cu 1 februarie, în Vesuvio Café.

Afi P13Proiect13  este o platformă educativă ce reuneşte zece workshopuri şi trei ateliere desfăşurate pe parcursul unei luni. Platforma “Cum mă îmbrac…” cuprinde o serie de întâlniri organizate săptămânal, sâmbătă şi duminică, între orele 11:00-16:00. În cadrul workshopurilor, Gabi Urdă, Consultant Comunicare şi Designer, va vorbi despre tipuri de siluete, garderobă, tendinţe şi mai ales despre alegeri vestimentare inspirate care evidenţiază atuurile feminine. Anca Spiridon, designer In a State şi trainer, susţine atelierele “Pimp your wardrobe”, ateliere de restilizare şi reinventare vestimentară, la sfârşitul sesiuniii de workshopuri, în weekendul 22-23 februarie, tot între orele 11:00-16:00.

Programul detaliat:

Primul weekend: (1-2 febr.)
1. Cum să-ţi afli măsurile ţi tipul de siluetă
2. Care sunt culorile, texturile, lungimile, tipurile de croială care se potrivesc siluetei şi stilului tău vestimentar
3. Cum să-ţi organizezi o garderobă de bază
4. Cum îţi alcătuieşti o garderobă de ocazie, cum o întreţinem şi cum o îmbunătăţim în fiecare sezon

Al doilea weekend: (8-9 febr.)
5. Cum e dulapul tău – Diagnoză de garderobă şi redefinirea dulapului tău de acum (jocuri de rol şi workshop-uri cu haine care ne plac şi care ne displac, cum edităm şi completăm în funcţie de personalitatea, cariera şi stilul de viaţă)
6. Care sunt tendinţele şi cum le adaptăm, integrăm sau eliminăm
7. Ce înseamnă smart shopping şi cum ajungem să cumpărăm mai puţin şi să alegem mai bine

Al treilea weekend: (15-16 febr.)
8. Ce sunt dress code-urile şi cum le decodăm cu stil (office, cocktail, casual, business casual etc.)
9. Ce înseamnă garderoba şi ţinuta profesională, cum le folosim pentru a obţine success profesional
10. Cum abordăm evenimentele din viaţa profesională din punct de vedere vestimentar (interviu, avansare, team building, călătorie de serviciu, petrecere de firmă etc.)

Al patrulea weekend (22-23 febr.):

“Pimp your wardrobe” – ateliere de restilizare şi reinventare vestimentara

11.  Sesiuni de pimp your jeans

12. Trash your T-shirt şi versatilităţi nebănuite ale hainelor.

13.  Realizăm accesorii din obiecte vestimentare care şi-au trăit viaţa ca atare, dar se vor „reîncarna.”

Mai mulrte detalii despre workshopuri se regăsesc pe site-ul Proiect13 şi pe pagina de Facebook.

Înscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. În mail trebuie să precizezi numele tău, numele workshopului/ workshopurilor şi/ sau atelierului la care îţi doreşti să participi şi numărul de telefon.

Preţul unui weekend de workshopuri şi ateliere este de 130 RON şi include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Persoanele care se înscriu la toate workshopurile şi atelierele beneficiază de un discount de 20%, iar persoanele care se înscriu la cinci workshopuri/ ateliere beneficiază de un discount de 10%.

 

Proiect13 este organizat cu sprijinul partenerilor: Vesuvio Cafe, Monique, Studio Coton, Pantofică.ro, HARTMANN şi al partenerilor media: TV City, Mujer, Envy, Garbo, Bigcitylife.ro, instilulmeu.ro, La Revistă, mayra.ro, orasulm.eu şi IQool.

Despre Proiect13:

Proiect13  este o platforma educativa ce reuneste 13 workshopuri pe teme legate de moda si stil de viata. Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

Ne dorim ca prin intermediul workshopurilor organizate sa le oferim participantelor oportunitatea sa se cunoasca si sa intelega ce li se potriveste, experimentand si alegand tendinte, accesorii si un stil vestimentar armonios. Prin intermediul hainelor pe care le purtam putem sa obtinem numeroase beneficii personale si profesionale. O tinuta potrivita poate sa ne aduca o slujba noua, un contract nou si multe alte avantaje personale.

In fiecare weekend ne vom intalni sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane. Hainele vor deveni declaratii ale personalitatii si vor sublinia atuurile personale.