Cum ne pregatim pentru Maratonul Bucuresti?

Alergatul este un sport răspândit printre cei care își doresc să se mențină în formă și urmează un stil de viață sănătos, iar numărul competițiilor care promovează alergarea crește în fiecare an. Din ce în ce mai multe femei se antrenează pentru a parcurge distanțe foarte mari, cum sunt cele din cursele de semi-maraton și maraton.

Pentru că pe 4 octombrie se va desfășura Maratonul București, am decis să discutăm despre câteva aspecte importante de care este bine să ții seama atunci când alergi și despre noile trend-uri în materie de echipament sportiv.

Pentru a-ți îmbunătăți performanțele și a te bucura de acest sport este important să porți o ținută adecvată, special creată pentru a permite pielii să respire și pentru a lăsa corpul să se miște în voie. Dar cel mai important element al ținutei rămân pantofii de alergare, care au rolul de a atenua impactul piciorului cu solul și care îți protejează articulațiile și te ajută să alergi mai mult.

 FW15_Boost_PR_Act_18_1x1 FW15_UltraBoost_PR_APP_LDN_Glass_F_01_1x1

UltraBOOST frozen yellow_876 lei

Noul model UltraBOOST, în nuanța frozen yellow, este un item indispensabil pentru împătimitele alergării. adidas UltraBOOST depășește orice tipar atât prin performanță, cât și prin designul inedit și asigură confort și performanță de lungă durată.

Ți-am pregătit câteva ținute la care poți asorta pantofii Ultra BOOST pentru a impresiona printr-o ținută plină de stil atunci când vei trece de linia de finish