Cum redai elasticitatea pielii după vacanţă?

Răsfăţul unei vacanţe de vară este minunat: bronz luminos, băuturi răcoroase pe plajă şi seri petrecute pe faleză în briza mării. Însă, dincolo de aceste delectări, de neînlocuit la final de vară, tenul îşi pierde hidratarea şi vitalitatea, oricât de meticulos l-ai fi îngrijit!

Astfel, zilele petrecute la soare, nopţile albe de vacanţă şi schimbările de temperatura nu  întârzie să-şi lase semnele asupra pielii, lăsând-o ternă şi  lipsită de strălucire.

Un prim pas pentru redarea luminozităţii tenului şi de a menţine bronzul dobândit, este refacerea nivelului de hidratare din interior.  În acest sens, specialiştii recomandă respectarea câtorva reguli de bază în alimentaţia zilnică:

  • Suplimentarea dietei cu produse bogate în Omega 3 care diminuează ridurile şi ajută pielea să se regenereze
  • Consumul a cel puţin 8 pahare de apă sau ceai pe zi, pentru reechilibrarea nivelului de hidratare
  • Un aport ridicat de antioxidanţi – aceştia  se regăsesc cu uşurinţă în fructele de pădure, roşii sau ciocolată amăruie şi protejează pielea în faţa acţiunii nocive a radicalilor liberi.

Totuşi, refacerea vitalităţii tenului este un proces complex care necesită o îmbinare armonioasă între două tipuri de îngrijire: externă şi internă.

 

De aceea, dacă dincolo de obiceiurile sănătoase de alimentaţie, eşti adepta produselor cosmetice care  au în componenţă ingrediente BIO, îţi recomandăm să incluzi în ritualul tău de înfrumuseţare şi Concentratul Relaxant Max Moisture de la Ren, disponibil pe www.skinmagia.ro.

Concentratul Relaxant Max Moisture de la Ren hidratează pielea şi regenerează în profunzime, redând  supleţea, elasticitatea şi aspectul sănătos al acesteia, iar datorită extractelor naturale, asigură o îngrjire sănătoasă şi de lungă durată:

  • Combinaţia sinergică dintre acidul hialuronic, conţinut în mod natural de ţesuturile pielii şi lipidele din boabe de soia are un efect hidratant puternic, catifelează, redă fermitatea  şi netezeşte aspectul ridurilor.
  • Uleiul din germeni de grâu  este un elasticizant remarcabil, are proprietăţi emoliente, protectoare şi antioxidante, redând confortul unei pieli tonifiate.
  • Uleiul  din seminţe de fructe de pădure arctice – concentrează acţiunea regeneratoare a acizilor graşi Omega3 şi Omega 6 şi a antioxidanţilor din componenţa acestor ingrediente unice şi preţioase.
  • Acidul octacosenoic – este o grăsime naturală ce sigilează apa în piele şi asigură un nivel crescut de hidratare.

Concentratul Relaxant Max Moisture de la Ren este recomandat tuturor tipurilor de ten şi  datorită texturii lejere, poate fi utilizat atât dimineaţa, cât şi seara, pe tenul curat şi pe gât.  Produsul are ingrediente unice, lipsite de chimicale şi poate fi comandat doar online, pe site-ul  www. skinmagia.ro, la preţul de 221 lei.

După un astfel de tratament,  pielea îşi va recăpăta vitalitatea şi strălucirea specifică, menţinându-şi timp îndelungat senzaţia de prospeţime, calm şi echilibru, iar rutina personală de îngrijire cu siguranţă se va transforma într-un adevărat prilej de binecuvântare a pielii.