Cum să faci suporturi de Crăciun pentru lumânărele

Vine Craciunul şi toţi ne dorim să ne înfrumuseţăm căminul. Întotdeauna aşteptăm această sărbătoare cu casele pline de decoraţiuni şi cu bradul împodobit. Cu toate că momentan se găsesc obiecte decorative cu specific, mai peste tot, ne-am gândit să vă ajutăm să realizaţi dumneavoastră aşa ceva acasă. Poate fi o activitate plăcută şi relaxantă.

Sugestia noastră este suportul pentru lumânări. În noaptea de Crăciun şi nu numai, se aprind lumânărele, aşa că haideţi să realizăm un obiect decorativ frumos, util, pe care îl vom putea face cadou persoanelor dragi.

Aveţi nevoie de:

  • păhărele mici de sticlă în care ar încăpea o lumânare
  • lipici/aracet
  • pensulă mare
  • sclipici sau mărgeluţe
  • bandă izolatoare

Pasul 1:

Lipiţi banda izolatoare sub fâşia pe care o veţi decora. Vă va ajuta să lipiţi totul în linie dreaptă.

 

 

 

 

 Pasul 2:

Luaţi pensula şi pictaţi toată partea de deasupra liniei de bandă izolatoare cu lipici. Aveti grijă ca stratul să nu fie foarte subţire şi să fie aplicat în mod egal.

 

 

 

 

 

 

 Pasul 3:

Turnaţi sclipiciul sau mărgeluţele pe o bucată de hârtie mai mare, apoi presaţi uşor paharul cu partea cu lipici pe sclipici. Aveţi grijă să se lipească sclipiciul în mod egal peste tot.

 

 

 

 Pasul 4:

Dezlipiţi banda izolatoare şi suportul de lumânare e gata! Puteţi încerca diferite stiluri, modele, culori, trebuie doar să daţi frâu liber imaginaţiei!

 

 

 

 Articol scris de Ana Dinu