Cutia cu poze. Un must have al evenimentelor

14568255_1617661805197643_2542057523203987318_n

Cutia cu poze este una dintre princilale companii ce oferă servicii fotografice instant de înaltă calitate atât pentru evenimente personale precum nunți, botezuri, cununii sau zile onomastice cât și pentru evenimente corporate și activități publicitare.

IMG_2001-Edit IMG_2042-Edit

Amintirea momentelor dragi poate fi printată în mai multe moduri, fie folosind un photo booth fie folosind serviciul de hashtag printing.

Photo Booth-ul este o structură inovativă formată dintr-o cutie cu design modern ce înglobează aparatură performantă precum un aparat profesionist de fotografiat, un ecran digital cu touch screen unde poți vedea fotografia și mai apoi trimite această imagine pe email sau printa cu ajutorul imprimantei speciale.

Hashtag Printing este un serviciu nou pe piața din România, ce permite imprimarea fotografiilor realizate cu ajutoru telefonului mobil. Tot ce trebuie să faci este să încarci fotografia pe Instagram sau Twitter și să folosești un hashtag prestabilit iar mai apoi să mergi la totemul hasthag printing Cutia cu poze și să selectezi de pe un ecran interactiv fotografia ce îți aparține și să accesezi opținea print iar fotografia se va printa în doar câteva secunde.

Indiferent de serviciul ales, poți opta și pentru adăugarea de magneți pe spatele fotografiei pentru un plus de ingeniozitate.

Și pentru că tot am amintit de magneți, un alt serviciu pe care îl puteți contracta este fotografia de eveniment, clasică, cu ajutorul unui fotograf și al unui aparat foto, plus, printarea acestor fotografii direct pe magneții de frigider.

Pentru mai multe detalii despre serviciile companiei puteți accesa site-ul www.vreaucabinafoto.ro