Dana Argeşan lansează şcoala de make-up!

Dana Argeșan lansează VISIO Automake-up, prima scoală de make-up profesionist din România, ce oferă cursuri personalizate de auto-machiaj.  Începând cu luna septembrie, oricine poate învăța secretele unui machiaj corect realizat de la unul dintre cei mai buni make-up artiști români. Dana Argesan îți dezvăluie tehnici și trucuri folosite de make-up artiști și le adaptează trăsăturilor tale, pentru ca tu să te poți machia zilnic ca o profesionistă.

În ultimii ani, a crescut tot mai mult interesul acordat imaginii personale în mediul de business și tuturor detaliilor care contribuie la construcția ei, de la îmbrăcăminte, coafură, make-up până la mașina pe care o conducem. Iar dacă unele lucruri sunt mai ușor de adoptat, atunci când vine vorba de machiaj, este mai greu să adaptăm ultimele tendințe propriilor noastre trăsături.

Datorită experienței sale îndelungate ca make-up artist profesionist, Dana Argeșan a observat nevoia clientelor sale pentru un machiaj realizat corect în fiecare zi, și nu doar la ocazii speciale. „Dacă înainte femeile optau pentru un machiaj profesionist doar la ocazii speciale, în prezent, multe dintre ele își doresc să se poată machia corespunzător în fiecare zi, mai ales dacă vin dintr-un mediu de business în care imaginea este esențială”, povestește Dana Argeșan. „Fiecare femeie are trăsături unice pe care vrea să și le valorifice prin machiajul feței, dar nu are cunoştinţele necesare; din această dorință a femeilor s-a născut VISIO Automake-up,” adaugă Dana.

Dana Argeşan a început să studieze arta machiajului în 1999 la cele mai bune şcoli de make-up din Paris, Londra şi Hong Kong, continuând în permanenţă să-şi perfecţioneze tehnica prin participarea la workshp-uri şi trainig-uri. De-a lungul timpului, Dana a colaborat cu numeroase reviste de modă, modele, vedete şi fotografi şi, astfel, a învăţat să anticipeze nevoile şi aşteptările colaboratorilor săi, păstrându-şi în acelaşi timp autenticitatea. Până în 2006, a fost make-up artist oficial L’Oreal, între 2001 şi 2007 a fost make-up artistul oficial al Festivalului de Film de la Cannes, iar în perioada 2008-2009 a colaborat cu Festivalul de Advertising Cannes Lions. În prezent, Dana Argeşan este make-up artist independent şi deţine prima şcoală de auto-machiaj din România, Visio Automake-up.