Dansul și Avansul #5 | GOLAN live – OK CORRAL – HIGHJET – ALTOM | Visuals: Schultz

”lonely nights 1560598_261346207365629_78463422_n
merciful with my soul
let it go
liberate me from her
she’s been gone way too long”

GOLAN, adică Alex, Charlie și Ernesto, au adus la un loc legi diferite într-un stat modern, mai exact punând cap la cap background-uri variate spre o armonie eclectică. Folosesc instrumente, sampling și DJing și adaugă un input uman ce se lăsa așteptat în electronica de azi și aici. Băieții revin ”acasă”, în Colectiv, unde nu demult își făceau lansarea, deci nu ne rămâne decât să vă invităm la prezentarea noului lor videoclip, evident, în premierăăă!

OK Corral, cei doi distinși gentlemani Vania și Thornado, duo-ul sinonim cu ”rocking dance floors”, dragi prieteni, sâmbătă strângem familia! Unul din proiectele veterane din București, OK Corral a pornit acum mulți ani să militeze pentru muzica electronică, mai ales pentru zona acesteia asortate ringului de dans, cu inflexiuni disco, funk și house.

HIGH JET, reprezentați civil prin Eusebio și Waar, sunt băieții ăia energici care abia ce și-au lansat primul EP la Origami Sound. I-ați revăzut odată cu lansarea Ada Kaleh în Colectiv și o să vă delectați în continuare alături de ei cu ”jeep house 4×4”!

AltOm, un tânăr cu hobby-uri și pasiuni precum muzica, cu care – dacă nu v-ați obișnuit încă, ar fi bine să o faceți. Îl cheamă Vlad și se pricepe la party vibes any given moment.
Trust us: http://www.mixcloud.com/altomro

Visuals: Schultz
Acces: 10 lei
Rezervări : 0722 922 962