Daruieste magia dansului, cu noul Gift Card cu lectii de dans la Arthur Murray

La început de sezon de Sărbători, studioul Arthur Murray București lansează gift-card-urile cu lecții de dans, prin intermediul cărora oricine poate dărui magia dansului celor dragi.

giftcard Arthur Murray_1

Gift-card-urile Arthur Murray cuprind câte 4 lecții private de dans în studioul Arthur Murray București. Acestea sunt un cadou ideal atât pentru doamne, dar și pentru domni sau pentru cupluri, putând fi utilizate individual sau alături de partener.

Oferind lectii de dans, nu oferi doar lectii de dans. Oferi, de fapt, o cale catre relaxare, către o stare de bine, un plus de energie și bună dispozitie. Oferi toate beneficiile dansului, printr-un gift-card elegantdeclară Cristina Ardelean, Director General Arthur Murray Romania.

Dans La Arthur Murray

Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou rafinat, care oferă o întreagă experiență plăcută: învățarea dansurilor de societate, socializare, relaxare și eliminarea stresului.

“Gift-card-urile au fost cerute tot mai des de studenții actuali ai studioului, care au descoperit beneficiile și pasiunea pentru dans și vor sa le împărtășească și celor apropiați. Dansul poate fi practicat, dar poate fi și dăruit și este întotdeauna un cadou surprinzător și apreciat. În Statele Unite, în studiourile Arthur Murray gift card-urile sunt un cadou foarte popular –studentii dăruiesc în medie 1 gift card cu lecții de dans în fiecare sezon de Sărbători, unei persoane dragi sau unui colaborator importantadaugă Cristina Ardelean.

Studioul de dans Arthur Murray din București propune gift-card-urile cu lecții de dans nu doar persoanelor fizice, ci și companiilor, care pot oferi colaboratorilor sau partenerilor de afaceri un cadou original. Datorită design-ului premium și elegant, ce reflectă filozofia și spațiul studioului Arthur Murray, gift card-ul este ideal atât drept cadou corporate, cât și personal, de Sărbători sau la ocazii speciale.