De acum vom avea parte doar de Good Hair Days!

Celebrele placi de par GHD sunt acum si in Romania prin intermediul Topline Romania.

Brandul GHD este renumit la nivel international pentru calitatea produselor sale si pentru lookul ce se poate obtine utilizand produsele GHD.

 

ScreenHunter_01-Jan.-21-16.45

Fondat in ianuarie 2001 in Leeds, Marea Britanie, GHD avea sa ajunga brandul de placi de par preferat de cei mai bine cotati hair stilisti din lume. Daca te intrebi cu ce placi isi indreapta parul modelele de pe catwalk, de au coama aceea lucioasa si matasoasa, raspunsul e acelasi. Un produs cu adevarat revolutionar, placa de par GHD e folosita de stilistii vedetelor, fiind considerata cea mai performanta placa de par care s-a inventat vreodata.

Oricat de rebel ti-ar fi parul sau de cret, placile GHD, disponibile acum si in Romania prin intermediul Topline Romania iti asigura un look impecabil in fiecare zi. Nu numai ca iti indreapta parul din cateva miscari, dar forma unica a styler-ului GHD iti permite sa-ti faci bucle mai stranse sau mai lejere, de diferite forme si marimi.

Tehnologia digitala folosita face ca placa sa se incalzeasca in cateva secunde, iar daca nu e folosita timp de 20 de minute, intra automat pe sleep mode astfel stai linistita intreaga zi fara sa te mai intrebi daca ai stins-o sau nu.

Descriere:
– Design compact, usor de folosit
– Placa ceramica protectoare ce asigura un luciu desavarsit parului
– Voltaj universal. Functia de „sleep mode ” cu stingere automata

Foto via ghdhair.com

Topline: http://www.topline.ro/

B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti