De Paste, gatesti delicios cu noile electrocasnice de bucatarie de la Philips

Sărbătorile de Paşte se apropie cu paşi repezi, prilej ideal pentru a reuni familia şi a petrece clipe desăvârşite împreună. Aromele îmbietoare îşi vor face loc între conversaţiile din jurul mesei festive, iar priceperea şi inspiraţia culinară îţi vor fi răsplătite prin zâmbetele şi veselia celor apropiaţi. Pregătirea unei mese bogate şi diverse ar putea să îţi răpească, însă, momente preţioase alături de familie. De aceea, Philips cea mai de încredere marcă de electrocasnice a românilor – îţi oferă un aliat de nădejde în bucătărie. Cu noile electrocasnice de bucătărie lansate primăvara aceasta, ai mai mult timp să asculţi pe îndelte poveştilor celor dragi.

Lasă rezervele deoparte: ai tot timpul să te joci şi să experimentezi reţete inedite.

Datorită varietăţii de funcţii pe care le deţine, cu noul robot de bucătărie Philips HR7762 vei putea pregăti cu uşurinţă o mulţime de reţete sănătoase şi delicioase. Cu un design compact 3 în 1 şi peste 28 de setări, acest robot îţi va reduce efortul la minim, iar tu vei putea să prepari o varietate bogată de feluri de mâncare: de la salate şi supe, la feluri mai elaborate, pe bază de carne şi legume, până la prăjituri şi deserturi.

Tocatul cărnii şi al legumelor pentru prepararea mâncărurilor tradiţionale de sărbători îţi solicitau, altădată, în mod special, efortul şi energia. Cu noua maşină de tocat multifuncţională Philips HR2728, vei putea toca până la 2 kg într-un minut, transformând o activitate altădată îndelungată şi obositoare, într-o etapă rapidă şi plăcută a gătitului.