De Sărbători, Skinmagia.ro te înnobilează cu cardul Privilege de la Oxette!

Magia Sărbătorilor de iarna începe să fie din ce în ce mai prezentă și nu poate fi egalată de nimic altceva în această perioadă. Entuziasmul pe care îl resimțim atunci când primim ceva deosebit, plăcerea de a oferi, zâmbetele, strângerile de mână, îmbrățișările, toate ne spun că este luna cadourilor. Acum mai mult ca oricând încercăm să ne încălzim sufletul cu atenţii pline de semnificaţie, să aducem emoţie în sufletele noastre si ale celor dragi. De aceea, Skinmagia.ro, magazinul online născut din pasiunea pentru frumusețe și tinerețe fără bătrânețe, dar și din dorința de a găsi “Sfântul Graal” al îngrijirii cosmetice, te întâmpină începând cu 16 noiembrie, cu cardul Privilege de la Oxette, care îţi oferă discounturi pentru toata familia la bijuteriile Oxette și Loisir, la achiziționarea oricărui produs cosmetic care se regăsește pe site.

Ești adepta unei îngrijiri cât mai naturale? Crezi în puterea cosmeticelor organice, fără chimicale, substanțe sintetice și iritante pentru piele? Pe www.skinmagia.ro găsești în exclusivitate produse recunoscute și premiate internațional pentru eficiența lor (Beauty Organic Awards Winner – 2011, Winners of In Style Best Beauty Award – 2012), din gamele ALOREE Chlorocosmetic, REN Clean SkinCare si YONKA Paris, dar și cosmeticele cu adevărat naturale de la Weleda.

Skinmagia şi Oxette, rafinamentul cadoului perfect

Intră pe www.skinmagia.ro, achiziționează produsele preferate și primești bonus cardul Privilege de la Oxette, care îți oferă extra-discounturi la accesoriile Oxette și Loisir, după cum urmează:

– la achiziții între 0-500 lei – 10%

– la achiziții între 501-1100 lei – 15%

– la achiziții de peste 1100 lei -20%

E ziua ta de naștere sau îți sărbătorești onomastica? Atunci Oxette și Loisir te așteaptă cu drag în toate magazinele din țară, unde vei beneficia de o reducere de 20% la toate accesoriile! Strălucește cu accesoriile Oxette și profită de avantajele cardului Privilege prin intermediul parteneriatului cu Skinmagia.ro!

Despre Oxette:

Oxette a fost lansat în anul 1998 de către grupul Perideo S.A. în Salonic, Grecia. Oxette crează bijuterii și ceasuri fashion din argint, utilizând tehnologie de vârf şi concepte originale de design. Inspirația ceasurilor și accesoriilor Oxette este femeia New Age. Personalitatea, noile tendințe în modă și creativitatea crează o combinație unică. Descoperă un mediu luxos și creații superbe la prețuri accesibile! Rețeaua Oxette este prezentă în peste 25 de țări din întreaga lume și întâmpină nevoia femeilor de a se simti preţioase !

.