Debenhams Spring/Summer 2015

Debenhams, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani, promotor al asocierii cu nume celebre de designeri, deschide un magazin cu o suprafaţă de 2800 mp în Bucureşti Mall, la finalul lunii martie.

Cu un mix unic, exclusivist, de mărci proprii, designeri şi branduri internaţionale, magazinul Debenhams din Bucureşti Mall se întinde pe trei etaje.

Cele peste 55.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie şi casă creează un univers al modei pentru femei, bărbaţi şi copii. Stilul britanic, faimos pentru mixul eclectic, croieli impecabile, ţesături de calitate, imprimeuri specifice şi accente edgydomină imaginea întregii colecţii.

Galeria Designers at Debenhams: colecţii exclusive semnate de creatori celebri

În galeria designerilor se regăsesc colecţii ale creatorilor de modă consacraţi şi ale designerilor în plină ascensiune. Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks, sunt numele care colaborează cu department store-ul britanic şi creează colecţii exclusive disponibile în magazinul din Bucureşti Mall.

 

Un veritabil magazin–destinaţie, Debenhams propune un mix de stiluri pentru întreaga familie. De la ţinutele glamour semnate Julian Macdonald, la stilul ludic şi provocator din viziunea lui Henry Holland, de la piesele cu aer relaxat ale lui John Rocha, la clasicul reinventat de Jasper Conran şi Ben de Lisi, Debenhams include colecţii în tendinţe, adaptate publicului urban.

 

Premieră într-un department store din România: secţiune de beauty

 

Debenhams este primul department store din România care cuprinde şi o generoasă zonă dedicată frumuseţii, în care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up şi îngrijirea pielii.

Parterul magazinului va reuni pe 270 mp nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oreal.

Spaţiile dedicate brandurilor de beauty se disting printr-o amenajare personalizată. În plus, echipele specializate de consultanţi contribuie la definirea unei experienţe de shopping tipice unui department store.

 

 

Va invitam sa descoperiti o parte dintre minunatele piese ale noii colectii primavara/vara 2015, care pe noi ne-au cucerit deja.


Jacheta 400 RON, pantalon 285 RON, bluza 185 RON,  Star by Julien Macdonald, disponibil la Debenhams (2)
Jacheta 1425 RON, rochie 285 RON, pantofi 315 RON, John Rocha, disponibil la  Debenhams (2)
Top 145 RON, Fusta 200 RON,  Debenhams