Delia Matache s-a cununat civil cu iubitul său, la Poarta Sărutului

Cântăreaţa Delia Matache s-a cununat civil, joi, cu iubitul său, Răzvan Munteanu, iar ceremonia a avut loc la Poarta Sărutului şi a fost oficiată de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

La ceremonie au asistat rudele celor doi, precum şi zeci de persoane, în special femei aflate la plimbare cu copiii prin parcul central din Târgu Jiu, atmosfera fiind asemănătoare cu cea din noaptea de Revelion, când primarul oraşului oficiază astfel de căsătorii la Poarta Sărutului.

Delia şi Răzvan au venit cu o maşină de teren condusă de actorul Mihai Bendeac.

Cântăreaţa a povestit că a ales Poarta Sărutului pentru cununia civilă întrucât are amintiri plăcute despre acest loc.

„Avem poveşti vechi aici. Aici am avut prima ieşire împreună şi aici ne-am cunoscut mai bine. Simbolistica coafează mai bine acest eveniment. E totuşi Poarta Sărutului, adică ce altceva ar fi fost mai potrivit?”, a spus Delia Matache.

Delia şi Răzvan au programat după cununia civilă o petrecere în familie, la Turburea, locul de naştere al mirelui, mama acestuia spunând că meniul este tradiţional, fără feluri complicate de mâncare.

„Masa e una ţărănească, cu turtă, cu mălai, cu piftie, cu ied, cu porc, cu toate, aşa cum ei nu au mai mâncat decât când au venit pe la mine pe acasă şi cum pe la Bucureşti nu prea găsesc”, a spus Ioana Munteanu.

Cei doi tineri vor pleca în luna de miere într-o excursie în Africa.

„Am zis să ne riscăm un pic. O să fie triburi, o să fie Kenya, Zanzibar, Tanzania, o să fie o Africa pe care o vom vedea o lună. O să fie o lună de aventuri”, a spus Delia.

Cei doi au afirmat că nu se grăbesc să aibă un copil, preferând să lase lucrurile să decurgă natural, aşa cum a evoluat şi relaţia dintre ei.

Niciunul nu a precizat însă când va avea loc şi căsătoria religioasă, ambii dând asigurări că jurnaliştii vor afla din timp despre acest lucru.

(Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Text: mediafax.ro