Deschiderea oficială a Clubului Copiilor Mihai Eminescu!

Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural Mihai Eminescu a organizat joi, 30 mai 2019,  deschiderea oficială a Clubului Copiilor Mihai Eminescu, activitate prin care administrația locală a Sectorului 2 descoperă, susține și promovează talentele veritabile din domeniul artistic sau sportiv din rândul copiilor și elevilor din Sectorul 2.

Alături de Primarul Sectorului 2, domnul Toader Mugur Mihai, Viceprimarul Sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu și doamna Nicoleta Paninopol, Directorul General al Centrului Cultural Mihai Eminescu, la eveniment au fost prezente o serie de vedete ale lumii sportive și artistice: Mircea Lucescu, Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Monica Roșu, Anca Serea și Mihai Morar. Lor li s-au alăturat vedete ale mediului online, Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Oana Botezatu și Georgiana Idriceanu.

Micuții artiști și sportivi, după ce și-au dovedit aptitudinile dobândite în prima lună de curs, destul de numeroase de altfel, după cum au apreciat vedetele prezente, s-au bucurat, alături de toți copiii prezenți, de surprizele oferite, mai dulci sau mai colorate și au cântat alături de Nicole Cherry și Andra Gogan, care au susținut recitaluri live.

Multumim tuturor pentru participare la acest eveniment si asteptam cu drag cat mai multi copii la cursurile Clubului Mihai Eminescu!

#PrimariaSector2

#CentrulCulturalMihaiEminescu

#ClubulCopiilorMihaiEminescu

#Pantelimon301