Descopera detoxifierea corporala si emotionala la Eden SPA

 Detoxifierea corpului este destul de usoara, dar ce te faci cu sufletul tau? Cum faci sa elimini din minte gandurile negative, sa te bucuri la maxim de fiecare zi si sa iti redobandesti echilibrul emotional? Participa intre 20 si 21 iulie la Wellness Coaching – Detox Session, pentru a descoperi cum poti imbina detoxifierea emotionala cu cea corporala. Evenimentul va avea loc la Eden SPA Negulici si face parte dintr-un concept mai amplu construit pe ideea imbinarii coachingului cu spa-ul.

Participantii vor fi asistati de profesionisti, care le vor fi alaturi in redobandirea echilibrului corporal si spiritual prin exercitii de coaching, proceduri spa de detoxifiere si masaj.

 “Programul Wellness Coaching – Detox Session urmareste obtinerea armoniei interioare prin integrarea intentiei si a reflectiei in lucrul cu propriul corp, fapt ce va ajuta la crearea unui context ideal pentru indeplinirea obiectivelor legate de frumusete, sanatate si vitalitate personala”, a declarat Liliana Paraipan, Director General Eden SPA.

Cine poate participa la acest program?

Evenimentul este destinat tuturor celor care duc un stil de viata sanatos si acorda o atentie deosebita dobandirii unui echilibru intre alimentatie, apect fizic si starea de bine interioara.

Despre Eden SPA

Eden Spa este primul centru care a introdus in Romania conceptul “Day Spa”, inca din anul 2005.

Incepand cu primavara acestui an, Eden Spa a integrat in modelul clasic de Spa Beauty concepte noi de Wellness Coach si Spa Mind& Body Detox, sustinute de specialisti. Eden Spa este printre primele centre spa din România care propune astfel de programe, pornind de la premisa ca numai prin stimularea motoarelor motivationale, a constientizarii obiectivelor personale intr-un cadru asistat de specialisti, si nu izolat, poti descoperi calea catre linistea si pacea interioara.

Desfasuratorul programului de coaching

Pe 20 iulie 2013: va avea loc intalnirea de conectare (19:00-21:00) in care participantii si coach -ul se vor cunoaste pentru a deveni comfortabili unii cu altii si a fi pe deplin pregatiti sa lucreze impreuna. Toate acestea vor avea loc in timpul unei delicioase sesiuni de rasfat cu delicatese raw vegane.

Ziua de 21 iulie 2013,  va fi dedicata modulului “Despre mine si relatia cu corpul meu” (09:00 si 15:00), care va cuprinde un curs de Yoga, o sesiune de coaching axata pe teme precum ,,Realitate si Adevar” si proceduri spa.

Pe parcursul sesiunii de coaching, participantii vor incerca sa descopere de ce iau nastere barierele proprii si vor analiza felul in care oamenii isi formeaza si valideaza convingerile, in special pe cele contraproductive. Descoperirea radacinilor puterii inseamna gasirea modalitatii de a trai intr-un adevar care sa rezoneze cu valorile superioare si crearea accesului la convingeri productive si practici de intarire a acestora.

Ziua se va incheia cu o intalnire in cadrul careia participantii isi vor impartasi parerile despre procesele prin care au trecut, revelatii si lectii invatate.

Pret: 90 euro/pers

Contact Eden SPA Negulici

Adresa:Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, Bucuresti

Telefon: 021 3168148

Mobil: 0721 321294

E-Mail: wellnesscoach@edenspa.ro

Site: www.edenspa.ro