Nou de la Miss Sporty: Luciul de buze Precious Shine 3D

Pentru buze care strălucesc ca un colier cu diamante…e timpul pentru petrecere!

E grozav, fetelor! Niciun luciu de buze nu a reuşit asta înainte. Acum buzele tale pot străluci ca o piatră preţioasă, iar efectul 3D este amplificat la maximum. Noul Precious Shine 3D de la Miss Sporty a fost creat pentru a fi ultima tendinţă în materie de luciuri de buze cu un finish wow, pentru cea mai bună noapte a ta. Formula eficientă oferă imediat buzelor tale un incredibil efect 3D – iar aceasta este doar prima dintre superputeri. Finish-ul cu strălucire de diamant te va uimi şi te va ajuta să fii în centrul atenției în club. Precious Shine 3D conţine mici particule care captează lumina, pentru un look perfect pentru ringul de dans. Şi strălucirea? Buze ce poartă un luciu intens, ultra reflectorizant … ca un glob de sticlă. N-ai văzut nimic atât de grozav!

12213-151215-COTY-MISS SPORTY-Precious-shine_V2

O încântare pentru buzele tale

Noul luciu de buze nu numai că arată de milioane, dar se simte exact la fel pe buze! Textura catifelată este foarte uşor de aplicat cu ajutorul unui aplicator moale. După o primă linie trasată, omogenizează pe buze pentru promisiunea unei senzații extrem de confortabile. Formula cremoasă se bazează numai pe ingrediente hidratante pentru ca buzele tale să se simtă minunat şi să arate spectaculos.

Sa ne pregătim! Decizii, decizii….

Un sfat…oferă-ți timpul de care ai nevoie. Alegerea nuanței perfecte pe care să o porţi în această seară ar putea dura ceva timp.

 

Nuanţele nude

#130 Magnificent Rose îți îmbracă buzele într-o strălucire dulce.

 

Nunanţele de roz

#210 Splendid Pink – un roz subtil, dar la fel de sclipitor şi atrăgător.

#220 Fabulous Pink – un roz perfect, plin de strălucire.

 

Nuanţele de roşu

#300 Precious Coral este inspirat de bijuteriile verii, potrivindu-se perfect cu un bronz subtil.

#310 Gorgeous Mandarin o nuanță fructată irezistibilă, plină de particule strălucitoare.

#320 Eternal Ruby poartă aceeași sclipire ca pantofii de rubin ai lui Dorothy.

 

Nuanţele prună şi maro

#410 Bling Plum este o nuanţă bogată, cu o strălucire intensă.

#500 Marvellous Mocha…chiar și nuanțele clasice pot fi duse la următorul nivel al strălucirii.

 

Luciu de buze Precious Shine 3D

Pentru buze strălucitoare, gata oricând să facă un statement!

 Capturegsdgs Capturehthtr

 

Preț de vânzare recomandat: 13.95 lei*

*„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”