Descopera noile deodorante antiperspirante Rexona!

Te mişti mai mult, eşti mai protejată!

În agitaţia zilnică, simţi că deodorantul tău antiperspirant nu face faţă, iar senzaţia de prospeţime se diminuează pe parcursul zilei?

Descoperă noile deodorante antiperspirante Rexona, cu tehnologia Motion Sense™, ce se activează la fiecare mişcare a braţelor, pentru ca tu să te simţi protejată împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute pe toată durata zilei.

Cum funcţionează tehnologia Motion Sense™? Este foarte simplu: la aplicarea deodorantului, sunt eliberate micro-capsulele pe pielea de la subraţ. La mişcarea braţelor, în timpul activităţilor zilnice, capsulele se sparg şi eliberează prospeţime pe durata întregii zile!

Descoperă nouă gama Rexona Linen Dry, cu tehnologia Motion Sense™, care îţi oferăconstant protecţie activă, pe toată durata zilei. Sub formă de spray, roll on sau stick, gama Rexona Linen Dry este diferită de deodorantele antiperspirante obişnuite, oferind protecţie şi prospeţime la fiecare mişcare a braţelor.

Îţi doreşti protecţie 48h împotriva transpiraţiei, dar şi o senzaţie de prospeţime până la finalul zilei? Încearcă nouă gama Rexona Shower Clean! Sub formă de spray, roll on sau stick, deodorantele antiperspirante Rexona Shower Clean te protejează împotriva transpiraţiei şi îţi oferă o senzaţie de prospeţime „că după dus”, care durează toată ziua.

Cu noile deodorante antiperspirante Rexona, te mişti mai mult eşti mai protejată!

Facebook.com/rexona. Women.ro

Preţ de vânzare recomandat:

Rexona Linen Dry/Shower Clean Spray – 12,57 lei

Rexona Linen Dry/Shower Clean Stick – 13,48 lei

Rexona Linen Dry/Shower Clean Roll-on – 10,94 lei

Indiferent care este stilul tău, Rexona Men ţine ritmul cu viaţa ta şi îţi oferă protecţie activa împotriva transpiraţiei timp de 48H!
Având o formulă bazată pe molecule de protecţie ce se activează în mai puţin de 2 secunde de la creşterea nivelului de adrenalină, noile deodorante antiperspirante Rexona Men oferă protecţie de top în fiecare moment al zilei!

Pentru bărbaţii activi, care acceptă provocarea şi au curajul să experimenteze aventură extremă şi senzaţiile tari, Rexona lansează o nouă varianta: Rexona Men Adventure!

Rexona Men Adventure face parte din gamă de deodorante antiperspirante special creată pentru a oferi bărbaţilor activi protecţie împotriva transpiraţiei în timpul unui efort intens. Astfel, Rexona Men Adventure devine „echipamentul” perfect de care ai nevoie pentru a fată faţa provocărilor extreme, fără să ai însă grijă transpiraţiei!

Se activează în 2 secunde de la creşterea nivelului de adrenalină!

Facebook.com/rexona. Men.ro