Descoperiţi noul CHANTAL

Magazinul a fost lansat pentru a ţine pasul cu dinamica vieţii cotidiene – din ce în ce mai multe dintre noi au tot mai puţin timp pentru a merge la shopping.

Pe site veţi găsi piese smart casual, aparţinând unor branduri de calitate, despinse din cele mai hot tendinţe ale sezonului.

Chantal  prezintă: Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell Shoes a fost fondat în 2000 în Los Angeles USA şi, din acel moment, inovează sezon de sezon cu modele noi şi surprinzatoare cucerind iubitoarele de moda din întreaga lume.

Fashionistele din Romania nu au facut excepţie iar Chantal, încă de la deschiderea magazinului, v-a făcut cunostinţa cu Jeffrey Campbell.

Găsiţi o selecţie dintre cele mai faimoase şi reprezentative modelele de încălţăminte Jeffrey Campbell: sandalele Foxy cu toc de 12.5 cm din lemn, wedges’urile Meeker cu platforma decupată, cizmele din piele întoarsă cu peep toe Cheerie.

 

Bineînteles, nu puteau sa lipseasca din selectie botinele Lita by Jeffrey Campbell, în ambele variante – din piele sau piele intoarsa, cu toc din lemn, model foarte apreciat în randul pasionatelor de moda.