Deseturi fabuloase de la MORPHO Fabulous Desserts & Macarons

Evenimentele din viata noastra sunt mereu speciale indiferent de ocazie dar sunt totusi detalii care le transforma, le fac mai dulci, mai frumoase si pun un zambet pe buzele invitatilor.

1

Inspirat de aerul romantic, retetele cu traditie si rafinamentul Parisului si creat cu  multa perseverenta, pasiune si dragoste – MORPHO Fabulous Desserts & Macarons este un nou concept dedicat deserturilor rafinate. Avand o denumire inspirata de fluturii cu acelasi nume, simbol al fericirii, dragostei si prosperitatii, laboratorul nostrum de patiserie transforma pasiunea pentru deserturi  intr-o arta artizanala. Arome de neuitat, culori fermecatoare, gust rafinat, forme perfecte, momente fericite – toate acestea formeaza esența MORPHO Fabulous Desserts & Macarons!

3

Preparate din cele mai bune ingrediente, dupa retete originale, de cei mai profesionisti cofetari din Romania, MORPHO Fabulous Desserts & Macarons ofera peste 20 de arome exotice de macarons, torturi si mini-prajituri fermecatoare. Toate aceste  va vor aduce clipe delicioase de fericire la fiecare sarbatoare!

Deserturile noastre  sunt concepute pentru fiecare,  intruchipand visele cele mai dulci ale copiilor si dorintele cele mai rafinate ale adultilor.

Deliciile MORPHO Fabulous Desserts & Macarons  sunt recunoscute si apreciate de la mamici, cupluri, femei de afaceri, designeri fashion pana la ambasadori si directori de companii. De la deserturi sofisticate pentru receptii, evenimentele speciale de familie, pana la mici cadouri, am incercat intotdeauna sa ne suprindem clientii si sa le oferim mai mult decat un produs de patiserie, o felie de fericire, bucurie si rafinament.

MORPHO Fabulous Desserts & Macarons te invita sa iei cu tine o felie de fericire.

2