Desperados Wild Secret Party

În weekend, Desperados a fost la înălțime pe pârtiile din Sinaia. Zăpadă, soare, bere cu aromă de tequila, muzică și dansatori wild, toate au fost ingredientele unui Apres Ski mai ceva ca-n Alpi. Momentele de după practicarea sporturilor pline de adrenalină și-au găsit continuarea perfectă: super party-uri, găzduite de cele două baruri H2O din Sinaia și un final neașteptat: Desperados Wild Secret Party, o petrecere secretă intrată deja în istorie.

 Desperados Wild Apres Ski (7)

H2O Bar Valea Soarelui a fost la propriu locul unde soarele a stat toată ziua cu riderii, iar în pauza dintre două coborâri, DJ Luca, trupa Flair împreună cu Luca Valentin și dansatoarele cu părul de foc au încins atmosfera până după-amiază. H2O Bar de la Gondolă a fost locul unde toți snowboarderii si skierii și-au încheiat ziua de zăpadă cu o bere, nu înainte de a-și demonstra skill-urile de sărit pe rampa special amenajată pentru ei și dotată cu o pernă de aer gigantică la aterizare. Cei care au preferat să stea deoparte au profitat de o zonă 3D photo-realistică, devenind brusc snowboarderi în zbor peste o crevasă gigantică.

 Desperados Wild Apres Ski

Pentru cei cu adevărat wild, petrecerea nu s-a încheiat pe pârtie. Un Golden Ticket a fost biletul de acces către o petrecere exclusivistă Desperados la Hotel Mara Pool & Club. NotSoCommon DJ, fachirii, dansatorii și magicianul Antonio au dat startul petrecerii la piscină, iar trupa Flair a pus în scenă un program de dans în costume luminoase, care ascundea un singur mesaj: “Urmați-ne, vi se pregătește ceva”.

 Desperados Wild Apres Ski (6)

La puțin timp după miezul nopții, petrecerea s-a mutat în clubul hotelului, unde băieții de la GOLAN au aruncat asistența în aer. Mâini ridicate, vibe-uri la unison, inimi în același ritm, muzică electronică live – toate au fost ingredientele care au transformat Desperados Wild Secret Party în “the place to be”.

Mai mult, pe toată durata serii, Golden Girls s-au amestecat prin mulțime în căutarea celor care au distractia în sânge și i-au atras în camerele secrete, de unde toți au plecat cu premii, tatuaje și promisiunea că vor urma și alte petreceri wild marca Desperados.