Detoxifiere si relaxare la Institutul My Center

Ce poate fi mai frumos decat sa te relaxezi si in acelasi timp sa iti fie tratate problemele vizibile ale pielii cauzate de oboseala, trecerea timpului, sau cele cateva kilograme excedentare? La institutul My Center din Bucuresti specialistii ofera cele mai bune tratamente in domeniul știintei de ingrijire corporala, transformand proceduri complicate in rasfat si ridicand frumusetea de zi cu zi  la o noua dimensiune.

Obiceiurile nesanatoase – cum ar fi mancarea bogata in grasimi, lipsa somnului sau consumul de alcool si tutun – alaturi de factorii nocivi din mediul inconjurator isi pun toate amprenta asupra corpului nostru si uneori chiar ne adauga cativa ani in plus la infatisare. Asadar, lupta cu toxinele a devenit o necesitate, si de aceea expertii My Center recomanda efectuarea in mod regulat a unor sedinte Weyergans de detoxifiere si intretinere corporala.

“Folosind ingrediente dintre cele mai rafinate, dar si tehnologic inovatoare, care sunt atat din zona premium, de lux, dar și hranitoare pentru piele, tratamentele corporale Weyergans puse la dispozitie la Institutul My Center pot oferi organismului dumneavoastra o stralucire spectaculoasa, o piele frumoasa si sanatoasa. O experienta cu adevarat antrenanta și terapeutica, care ii va conferi organismului  o stare de bine ce se va reflecta cu siguranta si la exterior!”, a explicat Francisca Tanase, terapeut  My Center.

Terapia Weyergans  de oxigenare corporala

Terapia Weyergans se bazeaza pe un tratament unic pentru corp, si anume Dermiocare. Pe langa faptul ca este o procedura de detoxifiere inovatoare, relaxanta si eficienta, aceasta reface echilibrul acid – baza din organism cu ajutorul ionilor.

Clientii beneficiaza atat de aplicatiile medicale ale tratamentului (prevenirea artritei, osteoporozei, reumatismului, gutei), cat si de cele estetice prin  imbunatatirea calitatii pielii (fermitate, reducerea celulitei si a aspectului de coaja de portocala). In cazul persoanelor care au un index de masa corporala ridicat, sedintele regulate de tratament Dermiocare pot duce la o scadere rapida a greutatii si circumferintei.

Este recomandat ca terapia Weyergans de oxigenare corporala sa se faca in cura, de trei ori pe săptămâna, si poate fi asociata cu alte terapii, cum ar fi masajul sau drenajul limfatic.

Tratamentul este disponibil la Institutul My Center la pretul de 110 lei pentru o sedinta de 30 de minute. Pentru un abonament 10 sedinte se face discount 20%.

Tratamentul anticelulitic Weyergans SPM (suction pump massage)

Celor  care se lupta cu celulita le este recomandata efectuarea unor sedinte de  tratament anticelulitic Weyergans SPM (suction pump massage), un procedeu manual pentru drenaj limfatic simplu, direct si extrem de eficient. Imbinand vechea traditie a aplicarii ventuzelor cu ultimele descoperiri cosmetice si medicale ce folosesc presiunea negativa, tratamentul SPM poate  fi folosit cu succes chiar si pentru elasticizarea tenului.

Se lucreaza cu doua cupe de sticla de marimi diferite pentru corp sau fata, care aspira pielea. Astfel, celulele adipoase sunt intinse, membranele lor devin poroase, sunt transportate spre sistemul limfatic si eliminate. Scăderea in centimetri pe zonele lucrate este vizibila de la prima sedinta, iar aspectul pielii este ferm si hidratat, arderea celulelor adipoase continuand chiar si cateva zile mai tarziu.

Multi clienți sunt motivati dupa primele sedinte sa urmeze intreg tratamentul datorită rezultatelor imediat apărute .

Tratamentul se poate efectua la Institutul My Center pentru 110/150 lei (40/60 min). La abonamentul de 10 sedinte se face discount 20%.

 

Contact:

Institutul My Center

Tel: +40 021 242 02 54

Mobil: +40 722 121 092

Email: office@my-center.ro

Fcaebook: facebook.com/mycenter.spa

Program: Luni – Vineri 9 -21, Sambata 9 – 19.