Voia bună pentru casa ta!

S-a tot vorbit aici pe site despre decoraţiunile interioare, despre tendințele de 2012 şi mai ales, despre cum, indiferent de curentul în modă, ele trebuie să se potrivească personalităţii proprietarilor. În acest caz, aş dori să vă fac cunoştinţă cu Fred şi prietenii lui (pentru cei care nu au auzit încă de ei).

În momentul în care accesezi site-ul (www.worldwidefred.com) eşti invadat de imagini drăguţe, cu accesorii şi obiecte haioase, dar foarte utile. Un fel de mofturi pentru sufletele noastre. Scopul lui Fred şi al echipei sale este de a vindeca stările sufleteşti prin obiecte de decor. Astfel vrea să împărtăşească optimism, distracţie şi voie bună.

Au mers în toate cele patru colţuri ale lumii, cum spun ei, pentru a căuta justiţia, adevărul şi ultimele noutăţi în materie de stil. Sunt lucruri care pun un zâmbet pe chip fără a te lăsa cu portofelul gol.

Ce fel de produse promovează? Păi cu ce să încep? Din produsele pentru primăvara acestui an, vă propun câteva pentru casă:

Loose leafs sau frunzele care par căzute din copac direct în casă. De fapt, ele au un rol bine precizat, acela de a opri uşa să se închidă. Pe cât de interesante, pe atât de funcţionale! Tot la această categorie este integrat şi Scoops, un alt opritor de uşă, de data aceasta sub forma unei îngheţate scăpată pe jos. Cu o înfăţişare atât de realistă cu siguranţă îi va „îngheţa” pe musafiri.

The End nu este sfârşitul lumii ci doar sfârşitul unui stereotip poate! Acest obiect sprijină cărţile din bibliotecă şi umple spaţiul de dramatism, cu ajutorul omuleţului care se teme să nu cadă cărţile pe el. Este confecţionat din oţel dur tăiat cu precizie. Aşa că lasă greutatea cărţilor pe altcineva.

Mesele în familie pot fi mult mai distractive cu aceste recipiente de muştar şi ketchup. Au formă de creioane colorate iar atunci când adaugi ketchup pe cartofii prăjiţi cu siguranţă îţi vei aduce aminte de copilărie, când desenai peste tot. Sunt reutilizabile, cu o formă potrivită pentru orice mărime (caută Crayums).

Dacă ai probleme dimineaţa cu trezitul, nu trebuie să o spun eu, dar o cană de cafea este tocmai bună. Poate fi şi mai bună dacă nu o bei de unul singur. Ce spui de o cană care se trezeşte în acelaşi timp cu tine?

Are nevoie doar de cafea, aşa ca tine. Iniţial are ochii aproape adormiţi, dar pe măsură ce cana se încălzeşte de la cafea, ochii se fac mari cât cepele! Nu este magie, ci doar tehnologie. Uită-te după Wake-up Cup.

Eu am dat doar câteva exemple, există multe alte opţiuni hazlii pentru tot felul de întrebuinţări. Obiectele pot fi cumpărate şi de pe Amazon, dar pentru mai multe detalii intraţi pe site.

Cătălina Airimioaei

Sursa foto:

ignaciopilotto.wordpress.com

ftp.easyaces.com