Diamantele intră în portofoliul V+O Communication

Primul wholesaler de diamante din România care este membru al Bursei de Diamante din Israel, a ales V+O Communication pentru comunicare integrată şi servicii de consultanţă strategică în abordarea pieţei de pietre preţioase din ţara noastră.

„Românii trebuie să ştie că foarte multă lume îşi poate permite să cumpere un diamant, însă trebuie să facă o astfel de achiziţie de la un diamantar care oferă pietre cu certificat de autenticitate şi la preţuri accesibile. Ştiu că practic nu există o astfel de piaţă în România, şi anume cumpărarea de diamante de la un wholesaler, dar tocmai de aceea am ales o agenţie de comunicare, pentru a face cunoscut acest lucru românilor: diamantele nu sunt numai pentru cei bogaţi, ci şi pentru cei ce iubesc frumosul sau cei ce vor să îşi asigure o sursă de venit la bătrâneţe”, a declarat Arie David, primul diamantar din România, membru al Bursei Diamantelor din Israel, cea mai mare din lume în industria de profil, care a deschis un birou la Bucureşti sub logo-ul A.David Diamonds & Gold.

Bursa Diamantelor din Israel şi cea din Antwerpen, Belgia, controlează aproape integral comerţul mondial cu diamante. Arie David lucrează în acest domeniu din 1980 şi este unul dintre cei 3.600 de membri ai Bursei Diamantelor din Tel Aviv din anul 1988. În România, Arie David va adresa trei categorii de potenţiali clienţi şi anume: bijutierii cărora să le ofere pietre la preţuri şi condiţii avantajoase, respectiv pasionaţii de diamante pentru bijuterii însă şi cumpărători-investitori care folosesc diamantele ca instrumente investiţionale pe termen lung. Spre exemplu, preţul mediu al unui carat de diamant a crescut de peste 10 ori din 1980 până în mai 2012 (sursa).

„Cred că suntem prima agenţie de comunicare din România care lucrează pentru un diamantar, membru al Bursei Diamantelor de la Tel Aviv. Este un domeniu pe cât de incitant, pe atât de frumos, pe care îmi doresc să îl putem promova la adevărata sa valoare în ţara noastră”, a declarat Loredana Vişa, General Manager V+O Communication România.

Despre V+O Communication

Înfiinţată la începutul anului 2006, V+O Communication este una dintre cele mai dinamice şi strategice agenţii de PR din România, parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare regionale independente din Europa de Sud-Est, atât din perspectiva competenţelor cât şi a ariei geografice acoperite prin cele cinci reprezentanţe.