Digital Divas by AVON, cel mai important eveniment internațional pentru online-ul feminin din România

Pentru al doilea an consecutiv, AVON Cosmetics și Evensys organizează pe 21 iunie, la Club Biavati, Digital Divas, cea mai importantă conferință cu participare internațională.

Evenimentul este dedicat femeilor ce și-au transpus pasiunea în online și care au profitat de oportunitățile de interacțiune din social media, ajungând astfel, să transmită povestea lor nu doar comunității locale dar și unei mari rețele globale.

 

Digital Divas înseamnă inspirație, comunicare și implicare, un loc unde se vorbeşte deschis despre resursele și oportunitățile pe care profesioniștii în comunicare le folosesc în ziua de azi pentru a-și lansa o carieră în mediul online şi principalele beneficii ale acestui domeniu.

Conferința Digital Divas 2013 reuneşte speakeri importanti din România dar şi din străinătate, care vor prezenta soluția lor pentru succes în social media şi vor încânta tinerii aspiranți, dornici să pornească în această aventură digitală.

Oana Pellea, Andreea Esca, Cornel lie, Ovidiu Buta, Cristian Lupşa, Vicki Nicola, Cătălin Opriţescu şi Mirela Bucovicean sunt doar câţiva dintre cei care vor transforma Digital Divas în cel mai memorabil eveniment dedicat zonei digitale de anul acesta.

Printre cei care vor împărtăşi experienţele şi dificultăţile mediului online se numără şi renumitul blogger de street fashion FaceHunter.

FaceHunter a transformat pasiunea lui pentru fotografie într-un stil de viaţă deosebit. Pe numele lui adevarat Yvan Rodic, FaceHunter este considerat un „blog-trotter”, adică un explorator cultural ce este în permanenţă la curent cu cele mai recente tendințe globale dar și cu evenimentele culturale şi de modă importante. Un trendsetter înnăscut, cu mari abilitați pentru fotografie, Yvan a ajuns foarte rapid să combine scrisul pentru reviste cu pozele oamenilor de pe străzile din Paris, casa lui natală. Începând cu februarie 2006, multitudinea de poze adunate de la evenimentele artistice, au fost publicate online pe blogul său personal, astfel luând naștere FaceHunter.

Cele 4 sesiuni de prezentări şi dezbateri vor aduce în prim plan cele mai importante bloguri dar şi poveştile minunate din spatele fiecarei reuşite.

La finalul conferinţei Digital Divas, va alea loc şi prima ediţie a galei de premiere „Digital Divas Awards”, ce recompensează talentele feminine din industria online-ului românesc. Categoriile principale vor fi premiate în baza jurizării unor experţii din domeniul social media, excepţie face doar „People’s Choice Awards”, ce va fi votată de toţi cei dornici să-şi susţină blogul favorit.

 „Să scrii pe blog a devenit în ziua de azi mai mult decât o simplă distracție ca să fii în tendințe, acum poți să fii antreprenor, poți să-ti dezvolți un renume, desigur nu peste noapte, dar cu dedicație si perseverenţă, lumea digitală îţi permite să ajungi acolo unde ai visat. Conferința Digital Divas reunește oameni aspiraţionali care vor lansa idei, vor oferi resurse, prezentând astfel, cum era digitală influențează viaţa şi felul de comunicare atât în plan personal cât şi profesional” a declarat Alina Cinciulescu, Innovation and Online Coordinator AVON.

În cadrul conferinţei Digital Divas invitatii vor vorbi despre provocări, vor da sfaturi din experinţă şi vor prezenta poveşti de succes ce au schimbat principiile legate de social media în România. De la bloguri personale, la bloguri de fashion şi de autor, toţi speakerii aduc în prim plan business-uri ce au pornit de la zero şi care azi sunt printre cele mai de succes poveşti din online.

Participarea se va face pe baza unei invitații solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informații puteți obține la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: www.digitaldivas.ro.