Digital Divas, eveniment inedit pentru femeile active în social media

Evensys anunță prima editie Digital Divas, un eveniment inedit pentru femeile active în social media, care va avea loc pe 26 octombrie 2012. Ca o continuitate a seriei de evenimente Evensys dedicate oamenilor pasionați de online, Digital Divas se adresează femeilor care doresc să își transforme pasiunea pentru social media într-o adevarată carieră.

„Social media au devenit din ce în ce mai importante pentru companii, iar multe dintre acestea caută astăzi specialiști dedicați acestui domeniu. Agenții de PR, advertising și new media creează noi locuri de muncă pentru proiecte și activități pe termen lung în social media. Apoi am observat în alte evenimente că femeile sunt mai interesate de social media decât bărbații. E o situație întâlnită, de asemenea, în relațiile publice. Având toate aceste ingrediente, am creat Digital Divas, o platformă de interacțiune și schimb de experiențe”, a spus Cristian Manafu, inițiator al evenimentului și managing partner la Evensys.

Conferința Digital Divas este un eveniment unic despre inspirație, comunicare, networking și implicare, despre resursele și oportunitățile de care profesioniștii în comunicare pot beneficia în ziua de azi pentru a-și lansa o carieră în mediul online.

Evenimentul va aduce experiența altora care vor inspira, vor discuta idei și oferi resurse, subliniind cum era digitală influențează viața și felul de a comunica atât în viața personală cât și profesională. Este totodată un prilej de networking cu comunitatea online locală.

Evenimentul Digital Divas este organizat de Evensys în colaborare cu Avon Cosmetics, una din primele companii care și-au creat un puternic departament de digital și social media în România.

Participarea se face pe baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informații puteți obține la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat.