DiManolo pentru revedujour.ro

Despre DiManolo

DiManolo reprezinta simplitatea si fermitatea exprimarii noastre particulare. Modelele, culorile, finisajele, prezentarea si totala atentie acordata dorintelor clientului sunt ratiunile care stau la baza conceptului DiManolo.

Pielea pe are o folosim este din inima Italiei, regiunea Bologna, locul unde sunt celebrele tabacarii italiene.

Accesoriile din titan sunt finisate manual. Fermoarele sunt slefuite manual pentru o atingere si o miscare de inchidere lina. La interior gentile noastre sunt captusite cu stofa speciala. Gentile DiManolo  sunt facute cu osul, acul si ciocanelul de marochinarie. Sunt facute de mainile manufacturierilor nostri. Fiecare geanta duce cu ea o poveste si un manunchi de emotii.

Produsele DiManolo sunt disponibile incepand cu luna noiembrie la WM Designers Concept Store, Cocor – Galeria Designerilor Romani, Clara Rotescu si online: www.dimanolo

Despre revedujour.ro

rêve du jour nu presupune moda la cel mai inalt rang, ci o moda de strada, casual, accesibila si purtabila in orice sezon. Nu ne ghidam dupa ultimele tendinte in moda, ci pe piese longevive, piese care s-au purtat si care se vor mai purta multi ani de acum incolo.

 rêve du jour: “Am centralizat toata ideea brandului in jurul unui magazin on-line, usor de accesat si de folosit. Am adaugat conceptul de asistenta pentru stylingul pieselor, pentru ca dorim sa oferim clientilor o experienta personala si placuta, aparte de rutina aproape robotica a shoppingului on-line.”

rêve du jour se adreseaza tuturor persoanelor de sex feminin cu un stil curat, simplu, usor de accesorizat. Toate piesele semnate rêve du jour sunt din materiale usoare, lejere, fluide, sunt simple si se pot accesoriza foarte usor cu bijuterii statement, o pereche de pantofi deosebiti sau o geanta ce fura privirile oricui. Sunt piese casual, ce pot fi purtate atat ziua cat si seara, la birou sau atunci cand iesiti in oras.

Mai multe detalii privind preturi si marimi accesati: http://www.revedujour.ro/

Un proiect realizat cu sprijinul:

Photo & Edit : Claudia I Cristea Photography
Model: Cristiana Cjk
MUA: Irina Turturean

Accesorii: Saba & Adam Bracelets