Do you believe in Serendipity?

Beauty salonul Serendipity anunță deschiderea oficială a primei locații în București. Salonul oferă servicii de hair-styling, make-up, cosmetică, epilare, manichiură și pedichiură, masaj și terapii de remodelare complementare atât pentru femei cât și pentru bărbați.

DSC_0014 DSC_0106

Serendipity nu este un simplu beauty salon. Este un loc în care fiecare client se va reîncărca cu energie pozitivă și va regăsi armonia dintre trup și suflet. Odată intrați în salonul creat într-o atmosferă caldă și primitoare, clienții vor deveni parte din lumea Serendipity: o lume rafinată și elegantă.

Serendipity Salon se caracterizează prin simplitatea și rafinamentul din  care izvorăște adevărata frumusețe a femeii. Situat în zona Dorobanți, Serendipity Salon este destinat tuturor femeilor care își doresc o coafură ce reflectă un păr sănătos, un ten radiant, o manichiură îngrijită sau o siluetă de invidiat.

Echipa Serendipity Salon este formată din trei profesioniști dedicați muncii lor. Cu experiență în domeniul cosmeticii, make-up-ului și masajului, echipa urmează o filosofie bazată pe înțelegerea importanței emoției estetice.

“Serendipity Salon înseamnă dorința de a pune la dispoziția clienților toate serviciile necesare pentru a le oferi momente de relaxare și răsfăț benefice atât pentru trup cât și pentru suflet. Este o provocare pentru mine să mulțumesc pe cei care calcă pragul salonului și mă preocupă confortul clientelor. Serendipity Salon este promisiunea pentru servicii de calitate la cele mai înalte stadarde”, declară Nicoleta Nițu, proprietara salonului.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Serendipity Salon – http://www.serendipitysalon.ro – și pagina de Facebook Serendipity Salon (https://www.facebook.com/SerendipitySalonRo).