Lansarea gamei Revitalift Laser X3 de la L'Oreal Paris

L’Oreal a lansat in aceasta luna noutatea Revitalift LaserX3 – prima crema anti-rid ce sfideaza tratamentul Laser.

O noua tendinta in dermatologie pentru intinerirea pielii este laserul CO2 ablativ fractionat.

De ani de zile, dermatologii au avut la indemana numeroase proceduri pentru intinerirea si fermitatea pielii.
Cu toate ca injectiile pentru reducerea adancimii ridurilor si refacerea conturului fetei sunt destul de des intalnite, tot mai multi dermatologi folosesc diferite tipuri de laser.

Acestea folosesc energia luminii monocromatice pentru a netezi, tonifia si a oferi un aspect luminos pielii, stimuland procesele biologice care incetinesc imbatranirea. Pentru a obtine aceste efecte sunt necesare cateva sedinte.

LASERUL CO₂ ABLATIV FRACTIONAT

presupune crearea de micro-coloane in interiorul epidermului si al dermului. Raspunsul la crearea acestor coloane, ceea ce presupune, printre altele, inducerea de caldura la nivel local, este urmat de declansarea unui proces de remodelare tisulara. Aceasta are drept urmare sinteza de colagen de tip III. Pentru obtinerea unui rezultat evident sunt necesare 2-4 sedinte, dar efectul este vizibil chiar dupa o singura sedinta.

Dr Carmen Salavastru, medic primar dermatolog, doctor in medicina, consultant stiintific L’Oreal Paris Dermo-Expertise ne da mai multe detalii:

In urma utilizarii laserului CO₂ ablativ fractionat, aspectul tegumentului devine mai neted, ritidele se estompeaza, tegumentul este mai ferm si mai elastic, tenul capatand un aspect uniform.
Avantajul procedurii, prin comparatie cu ablatia clasica, este ca perioada de recuperare este mai mica, ea durand totusi in medie 5 zile pentru fenomenele acute.

Care este cheia Revitalift Laser X3?

Pentru a remodela structurile tesuturilor care devin dezorganizate odata cu trecerea anilor, cercetatorii L’Oréal au creat o molecula de origine naturala, rezultatul a 14 ani de experimente si obiectul a 30 de patente: Pro-Xylane. Iar noua gama Revitalift contine un procent de 3%, cel mai mare pana acum intr-o crema anti-rid de la L’Oreal.

Aceasta molecula ajuta la corectarea ridurilor, redensificarea pielii si remodelarea conturului facial.

Gama Revitalift

Gama Revitalift Laser X3 cuprinde produse pentru ingrijirea completa a fetei: o crema de zi, una de noapte si o crema speciala pentru ochi, toate la pretul de 69,99 lei.