Doar 21 de zile pentru schimbare

Ştiaţi că este nevoie de 21 de zile pentru a produce o schimbare? Fie că dorim să renunţăm la zahăr, la jocuri video sau rosul unghiilor, fie că dorim să începem să facem yoga în fiecare zi sau să avem un program conştiincios de cheltuieli, este foarte important să începem cu 21 de zile în care nu trebuie să ne abatem de la noul obicei.

Le Cabinet

Studiile arată că 3 luni reprezintă perioada după care poţi spune că eşti acolo unde ţi-ai propus, însă cele 21 de zile de început sunt cele mai dificile, cruciale în demersul fiecăruia, pentru că sunt zilele cele mai grele, în care organismul şi mintea se obişnuiesc cu schimbarea. De aceea, în această perioadă ne este deosebit de util orice sprijin pe care il putem primi de la cei din jur şi de la tehnicile de echilibrare emoţională şi de motivare.

Începând de luni, de la 1 februarie, The Group Effect va da startul programului #Doar21Zile, un proiect de dezvoltare personală ce funcţionează pe principiul terapiior de grup, unde sunt aşteptaţi toţi cei care nu au reuşit singuri să urmeze în ianuarie programul de schimbare pe care şi l-au propus la începutul anului – sau poate chiar şi cu mai mult timp în urmă. Experienţele comune, dar şi metoda şi exerciţiile special create de coordonatori pentru fiecare întâlnire în parte, conduc către găsirea motivaţiei, a imboldului de a continua drumul către schimbare.

Întâlnirile de grup vor avea loc în fiecare seară, timp de 21 de zile, sub supravegherea terapeutului Andra Iliaş şi a coordonatorului de grup Mihaela Mureşanu.

“Orice demers pentru schimbare are nevoie de un început. Evident că 21 de zile nu sunt suficiente pentru a se împământa un nou obicei, însă pot reprezenta acel imbold pentru a face ceva pentru tine. Iar faptul că se întâmplă în cadrul unui grup organizat, că te poţi baza pe alţi oameni care te pot susţine atunci când simţi că pierzi controlul, este acel suport de care oricine are nevoie atunci când porneşte pe un nou drum. #Doar21Zile este în primul rând un grup de suport, dar şi de dezvoltare personală, fiecare întâlnire fiind completată de exerciţii create pentru obţinerea echilibrului interior” declară psihoterapeutul Andra Iliaş.

Întâlnirile se vor desfăşura la Le Cabinet, în zona Timpuri Noi şi sunt recomandate minim 3 întâlniri săptămânale celor care doresc să facă schimbări în comportamentul lor. Preţul unei participări este 25 de lei, iar cei care doresc să beneficieze de suport în fiecare dintre cele 21 de zile, beneficiază de un preţ special de 460 de lei pentru toate cele 21 de şedinţe.

Înscrierile pentru #Doar21Zile se pot face până pe 28 ianuarie printr-un mail la mihaela@whitewords.ro, cabinet@lecabinet.ro.

Mai multe informaţii despre proiect puteţi găsi si pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/529786280531853/.

TGE