Lady Health. Aşa cum îţi doreşti – confortabilă, delicată, relaxată

Include în ritualul tău de înfrumuseţare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ţi oferi confortul şi prospeţimea de care ai nevoie în orice situaţie şi te vei simţi mai sigură pe tine.

Utilizarea în exces a apei și a antibioticelor, agenții de curățare care conțin săpun, dietele necorespunzătoare, modificarea secreției hormonale, datorită ciclu menstrual, sarcinii, sau menopauzei pot afecta microflora vaginală, generând dezechilibre grave ale pH-ului, iritaţii şi pierderea proprietatiilor sistemului natural de protecţie.

Produsele Lady Health de la Ropharma ce beneficiază de o eficienţă clinică demonstrată sunt cele mai noi produse destinate igienei intime a femeilor, fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.

Lady Health sau cum să te simţi delicată şi relaxată pentru întreaga zi!

Gama de produse Lady Health introduce conceptul de apărare cu probiotice la produsele destinate îngrijirii sănătăţii femeii. Formula fără săpun a gamei de produse Lady Health are la bază filtratul de iaurt probiotic (TS-2L) ce ajută la protejarea zonei intime a femeii şi la echilibrarea pH-ul  florei vaginale, eliminând cu delicateţe mirosul neplăcut.

Pe lângă filtratul de iaurt probiotic produsele conţin şi alte ingrediente precum aminoacizii, acidul L-lactic și componente antibacteriene, cum ar fi probioteinele și bacteoricinele. Acţiunea sinergică a acestor componente are ca efect menţinerea şi refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creşterii microorganismelor patogene şi întreţinerea mediului acid cu un pH optim în jurul valori de 4.0, fapt ce duce la menţinerea unui epiteliu sănătos al mucoasei vaginale.

Probioticele, cel de-al doilea ingredient minune al produsele Lady Health oferă o alternativă terapeutică naturală pentru îngrijirea şi protejarea cu delicateţe a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale şi redarea stării de propetime şi protecţie pe toată durata zilei.

Gama Lady Health cuprinde patru produse dedicate igienei intime: gel , spumă, spray şi ser.

Feminine Cleaning Gel gelul pentru igiena intimă externă (pH-ul optim 4.0) reface şi menţine echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată acesta asigură menţinerea acidului optim, previne şi reduce riscul infecţiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute şi contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale.

Componenta activă este iaurtul filtrat (TS – 2L), ce conţine acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, compexul de vitamina B şi un hidratant natural.

Este recomandată folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopţi consecutive. Preţul recomandat ptr un un flacon de 7ml (gel) X 7 buc este de 78.1 ron.

Feminine Intimate Serum este un ser folosit pentru igiena intimă externă, cu un ph de 5.0. Folosit regulat acesta are efect antibacterial și de protecție împotriva infecțiilor. Este hidratant având proprietăți de hrănire și regenerare a țesutului epitelial și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

Ingredientele active din componență sunt iaurtul filtrat (TS-2L), acidul hialuronic, extract de rădăcină de dud (Morus Bombycis), extract de struguri (Vitis Vinifera), extract de rădăcină de gura lupului (Scutellaria Baicalensis), și extract de Saxifragă Sarmentosa plantă originală din China. Produsul este recomandat în depigmentarea și hrănirea pielii din zona intimă. Prețul recomandat este de 45 ron.

Cleansing Mousse – este o spumă dedicată igienei intime externe (pH 4.5) ce are în compoziţie iaurt filtrate, suc din frunze de aloe vera şi extract de arbore de ceai.

Este recomandată în curăţarea zonei intime, având ca efect refacerea florei vaginale, menţinerea mediului acid optim, prevenirea pururitul şi vaginitei, fiind un agent natural de curăţare. Extractului de Aole Vera combate inflamaţiile şi stimulează metabolismul pielii făcând-o mult mai elastică şi hidratată. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar şi în perioada ciclului menstrual şi a perioadei pre şi postnatale. Preţul recomandat este de 49.6 ron.

Feminine Mist – este un spray destinat utilizării zilnice ce controlează și menține prospețimea în zona intimă. Din componență fac parte ingrediente precum glicerină și acidul hialuronic, care hidratează pielea lăsând-o moale elastică și delicată. Prețul recomandat este de 37.9 ron.

Cele patru variante de produs sunt recomandate de către dermatologi şi ginecologi, studiile clinice demonstrând o toleranţă perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă.

Produsele pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial Ropharma.