Dormitoare clasice şi moderne, pentru copii

Copilul petrece mai mult de 10 ore din zi dormind, aşa că este important să îi cumpăraţi cea mai frumoasă mobilă, pentru a-i face plăcere să petreacă cât mai mult timp în camera lui. Alegeţi dintre modelele de dormitoare de copii recomandate de Galeriile Noblesse împreună cu studioul de design interior Insign, pe cel care credeţi că se potriveşte mai bine gusturilor şi dorinţelor celui mic.

Fie că sunteţi încântaţi de stilul clasic, fie că adoptaţi stilul modern, toate dormitoarele propuse de Galeriile Noblesse au suprafeţe bine lustruite şi prelucrate şi permit combinarea pieselor de mobilier, în aşa fel încât să obţineţi o cameră prietenoasă şi unic amenajată.

Culorile vesele şi temele după care sunt create dormitoarele vor capta imaginaţia copilului şi  vor da frâu liber tuturor viselor lui.

                                                            Colecţia CAROTI

Colecţia Caroti propusă de Galeriile Noblesse vă va ajuta să creaţi personalitate camerei copilului. Orice culoare deschisă este perfectă pentru camera celui mai răsfăţat membru al familiei, motiv pentru care trebuie să evitaţi să folosiţi mai mult de trei nuanţe pentru pereţi, ca să nu-i sporiţi agitaţia şi neastâmpărul.

De asemenea, camera nu trebuie supraîncărcată pentru a-i oferi libertate celui mic şi pentru a o putea transforma, de la an la an.

                                                            Colecţia CAROTI

Dacă optaţi pentru soluţia clasică a pereţilor albi, folosiţi pentru pardoseala o esenţă de lemn  relativ închisă la culoare. Datorită acestui contrast, încăperea va părea mai înaltă, prin degajarea vizuală a spaţiului superior. Un mobilier lejer şi spaţiile mari de depozitare vor crea  un ambient aerisit şi luminos. Atenţia se va focusa pe draperii, pereţi şi şifonier dacă veţi plasa pe acestea accesorii inegal distribuite. Un truc bun pentru a face o încăpere joasă să pară mai înaltă este să decoraţi pereţii cu dungi verticale.