Galeriile Noblesse recomandă birouri cu stil!

După ani buni de stat la birou, când munca ta tine de research pe internet şi nu numai, este oarecum firesc să îţi doreşti să lucrezi într-un spaţiu motivant, practic, care să te facă să vii cu plăcere la serviciu sau acasă. Sigur ţi-ai imaginat cel puţin o dată cum arată biroul visurilor tale, fie că este clasic, fie că este modern şi tocmai de aceea Galeriile Noblesse vine în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai inedite proiecte de birouri. Formele diverse şi creative, provocarea culorilor pastelate şi plăcute, eleganta pe care o inspiră sunt doar câteva caracteristici ale birourilor pe care le puteţi admira în amenajări realizate de studio-ul de design al Galeriilor Noblesse.

Experienţa şi rafinamentul, designul şi înaltă tehnologie, jocul liniilor, utilizarea materialelor de un înalt nivel calitativ, creează o ambianţă specială a biroului dumneavoastră. Galeriile Noblesse vă recomanda câteva idei de amenajare a spaţiului în care petreceţi poate cele mai multe ore zilnic.

Colectia ANTONELLI

Colectia ANTONELLI

Colectia ANTONELLI

Galeriile Noblesse considera designul o artă! Ce-i drept, atenţia la detalii, dimensiuni, culori, accesorii, compoziţie, structură, sistemul de iluminare, trebuie să creeze un echilibru între confort şi stil. Galeriile Noblesse îţi prezintă colecţia Antonelli, atractivă prin elementele de mobilier modulare şi operaţionale, impunătoare şi elegante în aşa fel încât să fie în consonanţă cu stilul pe care îl adoptaţi. Nu întâmplător o amenajare de bun gust şi un design de calitate îşi lasa amprenta asupra modului în care o persoană este percepută şi reprezintă cartea de vizită a acestuia.

Colecţia CAPPA

Pentru cei îndrăgostiţi de clasic, colecţia Cappa aduce în prim-plan birourile cu fonturi din lemn masiv, finisate în aşa fel încât suprafaţa să rămână lucioasă şi gata de folosit. Îţi poţi crea astfel o atmosferă stimulativă şi creative, iar scaunul ergonomic îţi va asigura cel mai bun confort şi mobilitate maximă.

Colectia AMBRA

Colectia ILUNGARNI

Timpul petrecut  acasa, in fata calculatorului, trebuie savurat in asa fel incat munca sa nu fie o corvoada. In acest sens, Galeriile Noblesse apreciaza colectiile Ambra si Ilungarni, compusa din piese de mobilier care sa satisfaca toate gusturile. Designul urmeaza linia clasica si a fost realizat in asa fel incat sa se integreze in orice fel de camera, prin alaturarea culorilor din tapiterie, care le confera un aspect tineresc.

Colectia ROMA

Colectia JASMINE

Daca iti doresti un birou cu elemente de mobilier classic, elegant si foarte comod, colectiile Roma si Jasmine imbina  perfect functionalitatea, confortul si esteticul. Designul canapelelor si scaunelor Colectiei Roma si colectiei Jasmine a fost creat pentru a raspunde cerintelor estetice, in timp ce structura si formele urmaresc sustinerea coloanei intr-o pozitie corecta, in asa fel incat faptul ca stati asezat ore indelungate sa nu determine ulterior aparitia disconfortului. Amenajarea camerei ar trebui facuta astfel incat sa ramana mult spatiu liber de miscare, dupa cum puteti vedea si in imagine.

Colectia ANTONELLI

Colecţia STUDIO

Atunci când eşti angrenat în activităţi ce implică studiul, capacitatea de concentrare şi randamentul pot fi influenţate într-o mare măsură de scaunul de birou. În funcţie de disciplina ta, dedicaţia ta şi dragostea pentru munca ta, încearcă să îţi amenajezi un loc unde poţi lucra şi pe care să îl poţi numi biroul tău. În ceea ce priveşte mobilierul de birou, cuvântul de ordine este modularitate. Alege inteligent biroul potrivit ţie, cum ar fi de exemplu Colecţia Studio oferită de Galeriile Noblesse.

Pentru a fi la curent cu noile proiecte ale Galeriilor Noblesse, dar şi cu noile tendinţe în designul interior, urmăriţi pagina de  Facebook a Galeriilor Noblesse sau vă puteţi  abona la newsletter  pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro.