Doua coperti noi si o premiera: primul barbat pe coperta All Hollow

Doua coperti noi si o premiera: primul barbat pe coperta All Hollow

Cele doua coperti sunt Malvina Cservenschi si Brandon Boyd

 Cover All Hollow # 7 Cover All Hollow Romania # 7

Numarul 7 al revistei All Hollow, Spring Issue 2014, se lanseaza cu doua coperti noi: Malvina Cservenschi pe coperta editiei locale si Brandon Boyd, solistul formatiei Incubus, pe coperta internationala.

“Odata cu venirea primaverii, ne-am intors atentia spre ceea ce este autentic romanesc, reinterpretand costumul traditional si prezentandu-l astfel in cele 20 de tari in care revista All Hollow este distribuita. Coperta este un tribut adus lui Matisse si operei sale La blouse roumaine, iar in Malvina, cover girl-ul acestui numar, am descoperit o persoana deschisa, calda si cu o pofta imensa de viata.”, declara Maria Desmirean – editor-in-chief All Hollow Romania.

Malvina apare in ipostaza unei reproduceri a celebrei La blouse roumaine a lui Matisse, intr-un material realizat de Oltin Dogaru (fotograf), Ovidiu Buta (stilist), Alexandru Abagiu (make-up artist) si Alexandru Caraman (hairstylist). Cover story-ul international il prezinta pe Brandon Boyd in personajul unui nomad modern, intr-un material fotografiat de Tasya van Ree, cover girl-ul international din numarul precedent. Styling-ul a fost realizat de Gara Rose Gambucci (LA), iar artwork-ul original care decoreaza pozele Tasyei ii apartine lui Brandon insusi.

Petrecerea de lansare a noului numar All Hollow are loc la Palatul Ghika (Str. Doamna Ghica nr. 5), pe 21 martie, incepand cu ora 21.00, cu DJ Aquarius Heaven main act. Intrare: 25 lei, revista inclusa in pret.

Parteneri: Color, Fonogram, Griffon & Swans, deFilm, Warden Collective, Sapte Seri, Amalia Nastase Communications

Sponsori: Burn si Grolsch

Facebook event: https://www.facebook.com/events/363313517142163/

All Hollow

Proiectul All Hollow reuneste oameni din industrii creative, de la fotografi la stilisti, scriitori, actori, pictori, designeri, atat din tara, cat si din strainatate. All Hollow este un produs romanesc, distribuit international in Londra, Paris, New York, Tokyo, Roma, Milano, Berlin, Stockholm, Amsterdam. Revista All Hollow apare trimestrial, se gaseste pe allhollow.com, in librariile din tara (Carturesti, Diverta, Librarium, Anthony Frost) si in lanturile de presa InMedio si Octagon Press.

Echipa editoriala All Hollow: publisher: Barna Nemethi, editor-in-chief: Maria Desmirean, editors: Andreea Ionita, Monica Birladeanu si Vlad Fenesan.

http://allhollow.com

https://www.facebook.com/AllHollow